Set up Desk 27 all-in-one (personal spaces)

3. Een agenda toewijzen aan het apparaat

U kunt uw Google Meet Series One Desk 27 toewijzen aan een ruimte of een persoonlijke agenda in Google Agenda. Als de ruimte of de persoon wordt toegevoegd aan een agenda-afspraak, staat de naam van de vergadering op het scherm van het apparaat. Gebruikers kunnen op de naam van de afspraak tikken om deel te nemen aan de vergadering.

U bent nu bij stap 3 van 4

Een agenda toewijzen aan een apparaat

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.

3. Als u een nieuw apparaat instelt, klikt u op Naamloos apparaat. Het serienummer moet overeenkomen met het nummer op de achterkant van het apparaat.
  4. (Optioneel) Zo vult u de basisgegevens van het apparaat in:
    • Klik op Apparaatinstellingen en geef een apparaatnaam, locatie en interne item-ID op.
    • Klik op Apparaatinstellingen om het deelvenster samen te vouwen en terug te gaan naar de apparaatgegevens.
  5. Klik op Videovergaderingen en agenda, selecteer een ruimte of persoonlijke agenda en klik op Opslaan.
    Tip: Selecteer Koppelen met een Meet-hardwareapparaat om het board te gebruiken om te presenteren in videogesprekken op een ander apparaat. Selecteer Uit om videovergaderingen uit te zetten en de agenda te ontkoppelen.