Testbetaling mislukt

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u geen testbetaling ziet op uw bankrekening nadat u deze heeft toegevoegd aan uw Google-factureringsaccount, heeft u niet lang genoeg gewacht, of hebben we het bedrag geprobeerd te storten, maar is dit mislukt. Als een betaling mislukt, ontvangt u een e-mail en ziet u een bericht op de pagina Transacties. Dit kan gebeuren als u een fout heeft gemaakt toen u uw bankrekeninggegevens heeft ingevoerd of als uw bank geen automatische betalingen toestaat.

Het kan twee tot vijf werkdagen duren voordat de testbetaling verschijnt op uw bankrekening.

Als uw testbetaling niet wordt weergegeven

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik op de account-ID van uw abonnement.
  4. Zoek bovenaan de pagina Betalingen naar een bericht waarin wordt gemeld dat de testbetaling is mislukt.
    • Er staat geen melding dat de betaling is mislukt: U moet waarschijnlijk langer wachten voordat de betaling verschijnt (dit kan twee tot vijf werkdagen duren).
    • Er staat een foutmelding: Ga door met de volgende stappen.
  5. Neem contact op met uw bank en vraag of automatische betalingen via een bankrekening zijn toegestaan. Deze worden ook wel automatische afschrijvingen genoemd.

Heeft u nog vragen? Als uw bank automatische incasso's toestaat en u zeker weet dat u de juiste bankgegevens heeft ingevuld, neemt u contact op met Google Workspace-support en vraagt u ons de testbetaling opnieuw uit te voeren.

Een onjuiste bankrekening verwijderen

Zie Een betaalmethode verwijderen.