Aktivera eller inaktivera brusreducering som standard

Meet-maskinvara använder brusreducering för att lyfta fram mänskliga röster och ta bort bakgrundsljud.

• Brusreducering är på som standard för de flesta Google Workspace-utgåvor.
  • Brusreducering är inaktiverat som standard för konton i Education Plus och Teaching and Learning Upgrade.

Som Workspace-administratör kan du avgöra om brusreducering ska vara på eller av i början av varje möte. Användarna kan ändra inställningen för ett enskilt möte. Läs mer

Mer information om vilka Google Workspace-utgåvor och platser som har stöd för brusreducering finns i Jämför Google Workspace-utgåvor

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. (Valfritt) Filtrera enheterna efter organisationsenhet eller andra villkor.
  4. Klicka på den enhet du vill hantera.
  5. Utöka avsnittet Enhetsinställningar genom att klicka på det.
  6. Klicka på Redigera bredvid Brusreducering.
  7. Markera eller avmarkera rutan bredvid Brusreducering är på i början av varje samtal.
  8. Klicka på Spara.