Migrera data från Apple till Google Workspace

Denna migreringsguide hjälper administratörer och slutanvändare att importera e-post-, kalender-, kontakt- och fildata från Apple iCloud och macOS till Google Workspace. I den här tabellen beskrivs den tekniska dokumentationen för våra rekommendationer.

Data som migreras Läs mer Anmärkningar
E-post i iCloud Datamigreringstjänsten En fullständig lista över migrerade funktioner finns i Vad migreras?
E-post i macOS Importera .mbox-filer till Google Workspace

Obs! Supportteamet för Google Workspace ger inte support för detta skript från tredje part.

Kalendrar
Kontakter Exportera kontakter
Filer på iCloud Drive Exportera filer på iCloud Drive
Foton och videor

Obs! Du kan även skicka och ta emot Gmail med Apple Mail på en Mac. Mer information finns i Konfigurera Gmail med en extern e-postklient

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.