Gegevens migreren van Apple naar Google Workspace

In deze migratiehandleiding leest u hoe beheerders en eindgebruikers e-mails, agenda's, contacten en bestanden kunnen importeren van Apple iCloud en macOS naar Google Workspace. In deze tabel staat de technische documentatie voor onze aanbevelingen.

Gegevens die worden gemigreerd Meer informatie Opmerkingen
E-mails in iCloud Gegevensmigratieservice Zie Wat wordt er gemigreerd? voor een volledige lijst van gemigreerde functies.
E-mails op macOS Mbox-bestanden importeren naar Google Workspace

Opmerking: Google Workspace-support biedt geen support voor dit script van derden.

Agenda's
Contacten Contacten exporteren
iCloud Drive-bestanden iCloud Drive-bestanden exporteren
Foto's en video's

Opmerking: U kunt ook e-mails van Gmail sturen en krijgen via Apple Mail op een Mac. Zie Gmail instellen met een e-mailclient van derden voor meer informatie.

Gerelateerde onderwerpen

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.