The Jamboard 55-inch whiteboard device will reach its end of life on October 1, 2024, following its automatic update expiration (AUE) date of September 30, 2024. Learn more here.

Een Jamboard-apparaat terugzetten op de fabrieksinstellingen

U kunt een Jamboard-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Met dit proces wordt de apparaatconfiguratie gewist.

U kunt dit bijvoorbeeld doen als u het apparaat opnieuw wilt gebruiken in een andere organisatie of als u functionele problemen wilt wissen.

Apparaten met een netwerkverbinding resetten

Een apparaat uitschrijven om het terug te zetten op de fabrieksinstellingen.

Zie Een Jamboard verwijderen uit uw domein voor meer informatie.

Apparaten zonder netwerkverbinding resetten en verwijderen

Als het Jamboard-apparaat niet is verbonden met uw netwerk, kunt u het handmatig resetten.

1. Zet de Jamboard uit.
  2. Houd de aan/uit-knop ongeveer 5 seconden ingedrukt totdat het scherm zwart wordt.
  3. Gebruik de volumeknoppen op de achterkant van het Jamboard-apparaat om Fabrieksinstellingen terugzetten te markeren en druk vervolgens op de aan/uit-knop om te selecteren.
  4. Nadat de fabrieksinstellingen zijn teruggezet, moet u het apparaat uitschrijven, zodat de licentie opnieuw kan worden gebruikt:
    1. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Apparatenand thenJamboard-apparaten.
      Voor sommige functies is wellicht het recht Jamboard-beheer vereist.
    2. Selecteer het Jamboard-apparaat en klik op Uitschrijven.