Wat wordt er gemigreerd?

Google Workspace Migration for Microsoft Outlook

Met Google Workspace Migration for Microsoft Outlook (GWMMO) worden e-mail-, agenda- en contactgegevens van Microsoft Outlook gemigreerd naar Google Workspace. Bekijk de volgende typen gegevens en of deze worden gemigreerd als u GWMMO wilt gebruiken.

E-mail  |  Agenda  |  Contacten  |   Andere soorten gegevens

E-mails

Ondersteunde e-mailfuncties Wat wordt gemigreerd en controlepunten
E-mailberichten Berichten in de mappen op het hoogste niveau (elke map die zich op hetzelfde niveau bevindt als de map Inbox) worden gemigreerd.

U kunt e-mailgegevens uitsluiten met het argument --noenable_email_migration als u een migratie uitvoert vanaf de opdrachtregel.

E-mailstatus, zoals gelezen of ongelezen
Verwijderde items Migratie is optioneel en kan worden uitgesloten.

Controlepunt: Verwijderde items krijgen in Gmail het label Prullenbak.

Ongewenste e-mails Migratie is optioneel en kan worden uitgesloten.

Controlepunt: Ongewenste e-mails worden in Gmail gemarkeerd als Spam.

Grote berichten en bijlagen Controlepunt: De migratie slaat berichten en bijlagen over als het bericht en de bijlagen groter zijn dan 25 MB of als de bestandsbijlage is geblokkeerd door Gmail. Zie Bestandstypen die worden geblokkeerd in Gmail voor meer informatie.
Berichtmarkeringen Controlepunt: Markeringen worden in Gmail weergegeven als sterren.
Mappen Mappen worden gemigreerd als labels in Gmail. Labels krijgen dezelfde naam als de bronmap.

Controlepunten:

• Als er een naamconflict is tussen een map en een gereserveerd systeemlabel in Gmail (zoals Verzonden, Prullenbak of Ongelezen), worden de berichten gemigreerd naar het gereserveerde label.
  • U kunt specifieke mappen op het hoogste niveau uitsluiten van een migratie door een migratie uit te voeren via de opdrachtregel. Als u een map uitsluit, worden de submappen ervan ook uitgesloten.
  • Tijdens de migratie wordt het volledige pad van een map de labelnaam. Mappen met een mappad dat langer is dan 225 tekens worden niet gemigreerd. De berichten in die mappen worden ook niet gemigreerd.

Niet-ondersteunde e-mailfuncties

• Alleen-lezen PST-bestanden: GWMMO moet schrijfrechten hebben voor toegang tot uw gegevens.
  • Offline Outlook-gegevensbestandbestanden (.ost)
  • Berichten in mailboxmappen
  • Belangrijkheidsniveau van berichten
  • Regels (voor zowel de server als de client) of filters: U kunt vergelijkbare filters maken in Gmail.
  • Handtekeningen: U kunt handtekeningen opnieuw maken in Gmail.
  • Categoriedefinities of -toewijzingen
  • Leesbevestigingen of meldingen van bezorging/niet-bezorging

Agenda

Ondersteunde agendafuncties Wat wordt gemigreerd en controlepunten
Standaardagenda, inclusief alle afspraken, beschrijvingen, deelnemers, afspraakherinneringen en locaties Als u een geëxporteerd of gearchiveerd PST-bestand gebruikt, worden alle agenda's gemigreerd. U kunt agendagegevens uitsluiten met het argument --noenable_calendar_migration als u een migratie uitvoert vanaf de opdrachtregel.

Controlepunt: Agenda's worden getoond met het voorvoegsel van het bronaccount in de hoofdagendalijst, in plaats van als standaardagenda, bijvoorbeeld alexcruz/agenda.

Aanvullende agenda's Gedeelde agenda's worden gemigreerd voor de eigenaar, maar niet voor andere gebruikers die toegang hebben tot de agenda.
Status (bijvoorbeeld bezet, voorlopig, afwezig, vrij, werkend vanaf een andere locatie)
Status van afspraakreactie (bijvoorbeeld geaccepteerd, geweigerd, voorlopig, geen reactie, verwijderd)
Agendafaciliteiten (zoals vergaderruimtes, projectoren, bedrijfsauto's, gastkantoren)
Deelnemers Controlepunt: Als u agenda-afspraken importeert voor gebruikers die niet de oorspronkelijke organisator of oorspronkelijke deelnemer van de afspraak zijn, wordt het waarschuwingsbericht User neither attendee or organizer for event weergegeven in het traceringslogboek. De afspraak wordt echter wel gemigreerd naar Google Workspace en de doelgebruiker wordt weergegeven als deelnemer aan de afspraak in Google Agenda.

Niet-ondersteunde agendafuncties

• Uitgebreide content in afspraakbeschrijvingen: Als u Outlook 2016 gebruikt, converteert GWMMO beschrijvingen naar platte tekst.
  • Agendabijlagen
  • Categoriedefinities of -toewijzingen

Contacten

Ondersteunde functies voor contacten Wat wordt gemigreerd en controlepunten
Persoonlijke contacten Alle contactvelden worden gemigreerd.

U kunt contactgegevens uitsluiten met het argument --noenable_contact_migration als u een migratie uitvoert vanaf de opdrachtregel.

Opmerkingen Opmerkingen bij contacten worden gemigreerd in platte tekst.

Controlepunt: Opmerkingen groter dan 16 KB worden afgekapt.

Niet-ondersteunde contactfuncties

• Contactenmappen: Aparte mappen met contacten worden niet gemigreerd. Alle contacten uit alle mappen worden gemigreerd. U kunt ze opnieuw ordenen met labels.
  • Contactgroepen of persoonlijke distributielijsten: U kunt een persoonlijke distributielijst maken door een Google-groep te maken.
  • Algemene domeincontacten: Domeincontacten worden weergegeven in de algemene adreslijst in Microsoft Active Directory. Als u deze contacten wilt importeren, moet u een ander product gebruiken. Zie Over Google Cloud Directory Sync voor meer informatie.

Andere niet-ondersteunde gegevenstypen