In de bronagenda zijn de gegevens van alle afspraken zichtbaar

Probleem

Als ik een bron boek of de bronagenda bekijk, kan ik de gegevens zien van alle afspraken die in de bronagenda zijn gepland.

Hoe komt dit? Bronnen die door alle gebruikers in een domein kunnen worden geboekt, worden gedeeld als Alle details voor de afspraak weergeven met iedereen in de organisatie. Als de bronnen met een andere instelling worden gedeeld, kunnen de gebruikers de bron boeken, maar wordt de afspraak altijd geweigerd door de bron.

Oplossing

Als u niet wilt dat alle afspraakgegevens zichtbaar zijn in een bronagenda, kunt u afspraken privé maken. Opmerking: Hiermee kunnen andere gebruikers die uw agenda kunnen bekijken, de afspraakgegevens ook niet zien.

Meer informatie