Android-användare kan inte se personliga kalendrar och jobbkalendrar tillsammans

I Google Kalender kan användarna vilja se sina personliga kalendrar och jobbkalendrar tillsammans om de har en jobbprofil på sin Android-enhet. Om den här funktionen ska kunna användas måste organisationens Enterprise Mobility Management (EMM) ha stöd för Android-funktionen och administratörer och användare måste aktivera funktionen.

Om du hanterar appar och enheter med Googles slutpunktshantering kan du aktivera det här alternativet för Google Kalender-appen för Android. Anvisningar finns i Hantera mobilappar för organisationen – tillåt Android-användare att se personliga uppgifter i en jobbapp.

Relaterade ämnen