Så här fungerar AppSheet-fakturering

När du har registrerat dig för AppSheet Core debiterar vi din primära betalningsmetod i början av påföljande månad. Exempel: Om tjänsten påbörjas i maj debiterar vi dig i början av juni. Efter det debiteras du automatiskt i början av varje månad.

Obs! Om du har en annan AppSheet-prenumeration än AppSheet Core hanteras din fakturering via AppSheet.com. Läs mer

Priser

Du faktureras 10 USD per användare och månad för varje licensierad AppSheet Core-användare som organisationen hade under föregående månad. Du kan lägga till och ta bort användare när som helst. Om du lägger till eller ta bort användare under en månad beräknas dina betalningar proportionellt. Om du lägger till en användare den 1 april och sedan tar bort denna användare den 15 april debiteras du bara för en halv månads tjänst.

Du faktureras enbart för de användare som du tilldelar en AppSheet Core-licens.

Var hittar jag AppSheet-fakturan?

I början av varje månad får du ett e-postmeddelande med fakturan för föregående månads aktivitet i form av en PDF-fil. AppSheet-avgifterna visas som en post på Google Workspace-fakturan. Fakturan är endast en referens. Du debiteras automatiskt det belopp som anges på fakturan

Så här visar du AppSheet-avgifterna på Googles administratörskonsol:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa fakturor bredvid prenumerationen.
  4. (Valfritt) Klicka på Skriv ut eller Ladda ned om du vill ha en kopia av en faktura.

Faktureringsvalutor

Du kan göra betalningar i din lokala valuta. Dina betalningar beräknas dock i amerikanska dollar. Beroende på växelkursen kan din betalning variera varje månad, även om antalet användare förblir detsamma.

Varför debiterades jag efter uppsägning?

Om du avslutar prenumerationen debiteras du i början av nästa månad för eventuella utestående summor på ditt konto. Beloppet beräknas enligt din faktureringsplan:

• Flexibel avgift – du debiteras för de dagar du använt tjänsten. Om du till exempel avbryter prenumerationen den 15:e denna månad debiteras du för en halv månads tjänst.

Need help building AppSheet apps? Go to the AppSheet Help Center