Hantera Drive för datorn-uppdateringar för användarna

Som administratör kan du undvika kompatibilitets problem och avbrott i tjänsten med Drive för datorn. Gör det genom att låta användarna stanna kvar på en version av Drive för datorn som Google har släppt under de senaste 12 månaderna.

Det enklaste sättet är att tillåta automatiska uppdateringar som är aktiverade som standard. Om du inaktiverar automatisk uppdatering rekommenderar vi att du kontrollerar vilken version som finns på användarnas enheter och gör uppdateringarna tillgängliga så snart som möjligt.

Google kan inaktivera inaktuella versioner av Drive för datorn när som helst.

Kontrollera vilken version som finns på användarnas enheter

Du kan använda administratörskonsolen för att se vilken version av Drive för datorn som är installerad på en enhet. Mer information finns i Visa detaljer om laptops och stationära enheter.

Om du vill veta vilken version som är den senaste eller hur gammal en version på en användares enhet är läser du viktig information om Google Drive för datorn.