Drive voor desktop-updates beheren voor uw gebruikers

Als beheerder kunt u compatibiliteitsproblemen en serviceonderbrekingen met Drive voor desktop voorkomen door te zorgen dat uw gebruikers een versie van Drive voor desktop gebruiken die Google in de afgelopen 12 maanden heeft vrijgegeven.

De makkelijkste manier is om automatische updates toe te staan. Dit staat standaard aan. Als u automatische updates uitzet, raden we aan te controleren welke versie er op de apparaten van gebruikers staat en updates zo snel mogelijk beschikbaar te stellen.

Google kan verouderde versies van Drive voor desktop altijd uitzetten.

Bekijken welke versie op de apparaten van gebruikers staat

In de Beheerdersconsole kunt u zien welke versie van Drive voor desktop is geïnstalleerd op een apparaat. Zie Informatie bekijken over laptops en desktops voor instructies.

Bekijk de release-opmerkingen voor Google Drive voor desktop voor meer informatie over welke versie de nieuwste versie is of hoe oud een versie op het apparaat van een gebruiker is.