Beperken welke supportacties Google-medewerkers kunnen uitvoeren op uw gegevens

Access Management

Als u Access Management wilt gebruiken, heeft u de Assured Controls-add-on van Google Workspace nodig. Neem voor meer informatie contact op met uw salesmedewerker.

Als beheerder kunt u met Access Management voor Google Workspace bepalen welke Google-medewerkers supportacties kunnen uitvoeren op de gegevens van uw organisatie, gebaseerd op vooraf ingestelde kenmerken. Momenteel kunt u een van de volgende beleidsregels voor Access Management selecteren:

• Geen voorkeur: Supportmedewerkers worden niet beperkt.
  • Alleen toegang door Google-medewerkers in de VS: Google-medewerkers in de VS zijn Amerikaanse personen op een fysieke locatie in de VS.
  • Alleen toegang door CJIS-geautoriseerde en IRS 1075-geautoriseerde Google-medewerkers: Hiermee worden supportacties beperkt tot Amerikaanse personen op een fysieke locatie in de VS die door een antecedentenonderzoek zijn gekomen. (Zorg dat uw staat al klaar is voor Google Workspace voordat u deze optie gebruikt. Neem voor meer informatie contact op met uw salesmedewerker.)

Opmerking:

• Google-medewerkers hebben alleen toegang tot uw gegevens als dit nodig is om supportservices te leveren en om te voldoen aan contractuele en wettelijke verplichtingen.
  • Access Management geldt alleen voor bepaalde gegevens in kernservices. Zie Voor welke gegevens geldt Access Management?

Vereisten voor het gebruik van Access Management

Als u de Access Management-functie wilt gebruiken, heeft u de add-on Google Workspace Assured Controls nodig. Als u wilt dat gebruikers alle functies van Access Management kunnen gebruiken, moeten gebruikers die zijn toegewezen aan Assured Controls een Google Workspace Enterprise Plus-licentie hebben, omdat Access Management-gebeurtenissen worden getoond op het Access Transparency-dashboard.

Voor beheerders die Google Workspace Enterprise Plus beheren: Individuele organisatie-eenheden kunnen gebruikers met meerdere abonnementsniveaus hebben. Als u Access Management gebruikt en beleid instelt voor specifieke organisatie-eenheden, geldt dit beleid alleen voor gebruikers met een Assured Controls-licentie binnen de organisatie-eenheden.

Access Management instellen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Accountand thenAccountinstellingenand thenAccess Management.

Hiervoor is de Assured Controls-add-on vereist.

3. Als u Access Management wilt instellen voor het hele domein, laat u de organisatie op het hoogste niveau geselecteerd. Selecteer anders een onderliggende organisatie-eenheid of groep.
  4. Kies een van de opties voor Access Management-beleid.
  5. Klik op Opslaan.

Opmerking: Klik op Overschrijven als u Access Management instelt voor een onderliggende organisatie-eenheid.