Aktivera eller inaktivera heminställning för panorering, lutning och zoom

Som administratör för organisationen kan du tillåta användarna att ställa in heminställningen på enheter som stöds med en kamera för panorering, lutning och zoom. Du kan även förhindra att användarna ändrar heminställningen på en viss enhet när rummet har konfigurerats.

Förhindra att användarna ändrar heminställningen från pekskärmen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. Klicka på enheten som har kameran för panorering, lutning och zoom.
  4. Klicka på Enhetsinställningar.
  5. Peka på avsnittet och klicka på Redigera till höger.
  6. Bredvid Kamerans utgångsläge flyttar du reglaget till På eller Av .
  7. Klicka på Spara.
  8. Om du har fler än en enhet med en kamera för panorering, lutning och zoom upprepar du stegen för varje enhet.
    Obs! Inställningen hindrar inte att kamerans utgångsläge ställs in. Mer information finns i handboken för kameran.

Relaterade ämnen