Gegevens voor accountherstel voor support

Accountgegevens om wachtwoorden te resetten

Als u contact wilt opnemen met Google Workspace-support om het wachtwoord van uw hoofdbeheerdersaccount voor Google Workspace of Google Cloud Identity te resetten, kunt u om de volgende informatie worden gevraagd om te bewijzen dat u de eigenaar bent van het account.

Wanneer u uw Google Workspace-account heeft gemaakt

Als u niet meer weet op welke datum u uw Google Workspace-account heeft gemaakt, kunt u hier als volgt achterkomen:

• Zoek uw eerste aanmeldingsmail. Zoek naar een welkomstbericht van gsuite-noreply@google.com in uw herstelmailadres of een ander e-mailaccount dat u wellicht heeft gebruikt toen u zich aanmeldde.
  • Vraag het aan uw contacten. Als u Gmail gebruikt, vraagt u vrienden en familie wanneer ze voor het eerst een e-mail van uw account hebben ontvangen.
  • Denk na over gerelateerde gebeurtenissen of aankopen. Probeer u te herinneren of u uw account in een van de volgende situaties heeft gemaakt:
    • Tijdens een belangrijke levensgebeurtenis, zoals het starten van uw bedrijf.
    • Op het moment dat u een nieuw apparaat heeft gekocht. Zoek naar betalingsbewijzen of contracten die relevant kunnen zijn.
    • Wanneer er voor de eerste keer kosten in rekening zijn gebracht voor uw account.

Wanneer uw laatste betaling voor Google Workspace is uitgevoerd

Controleer uw creditcard- of bankafschrift om te zien wanneer de laatste betaling voor Google Workspace is uitgevoerd.

Meer informatie over de terminologie die door support wordt gebruikt

Google Workspace-support kan u om informatie vragen of termen gebruiken waarmee u niet bekend bent. Hier ziet u enkele veelvoorkomende termen en de definities ervan:

• Domeinalias: Een aanvullend domein dat u kunt toevoegen aan uw primaire Google Workspace-account, om uw gebruikers een ander e-mailadres te geven dan hun primaire e-mailadres.
  • Secundair domein: Een aanvullend domein dat is gekoppeld aan het hoofddomein van uw account, waarin u gebruikersaccounts kunt maken.
  • Groep: Een groep voor een kleiner deel van de gebruikers in uw domein, zoals een bepaalde afdeling of servicegroep, met een eigen e-mailadres (zoals verkoopgroep@yourbusiness.com).
  • Gebruiker: Een individueel account dat u maakt voor iemand in uw organisatie, zodat deze Google-services kan gebruiken.
  • Secundair e-mailadres/Herstelmailadres: Het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde voor Google Workspace. Dit is een e-mailadres buiten het domein dat u voor uw account gebruikt. Google stuurt van tijd tot tijd belangrijke account- en servicemeldingen naar dit adres.
  • Referentienummer van overboeking: Een uniek referentienummer dat is toegewezen aan uw specifieke overboeking, ook wel een betalings-ID genoemd.