Tenir èxit amb Smart Bidding: pràctiques recomanades de Google

Triar l'estratègia d'oferta més adient

Upward arrow

Trieu una estratègia que s'ajusti al vostre objectiu empresarial principal

Objectiu empresarial

Objectiu de la campanya

Mètode d'ofertes

Incrementar les vendes, els beneficis o els contactes qualificats. Obtenir el màxim valor de conversió possible a un pressupost o a un retorn de la inversió en publicitat (ROAS) fixos. Maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu opcional
Incrementar les transaccions o els contactes. Obtenir el màxim nombre de conversions possible a un pressupost o a un cost per acció (CPA) fixos. Maximització de conversions amb un CPA objectiu opcional
Incrementar els visitants del lloc web. Obtenir el màxim nombre de clics als llocs web amb el pressupost concret. Maximització de clics
Incrementar o estabilitzar la notorietat. Obtenir les ubicacions que es vulgui (p. ex., a la part superior de la pàgina) i la quota d'impressions desitjada a les subhastes. Quota d'impressions objectiu

Conversion tracking icon

Optimitzeu el ROI amb la maximització del valor de conversió o definint un ROAS objectiu

• Com que algunes conversions tenen més valor que d'altres, us recomanem que informeu dels ingressos o els valors associats a aquestes conversions i que, tot seguit, feu servir una estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió i definiu un ROAS objectiu.
    • Definiu un ROAS objectiu mitjançant l'estratègia Maximització del valor de conversió si el vostre objectiu és assolir un ROAS determinat en tota la campanya o cartera de campanyes.
    • Utilitzeu l'estratègia Maximització del valor de conversió sense cap objectiu si voleu generar el màxim valor de conversió possible dins d'un pressupost definit.
  • Si valoreu totes les conversions de manera equitativa, us recomanem el següent:
    • Definiu un CPA objectiu mitjançant l'estratègia Maximització de conversions si el vostre objectiu és mantenir un CPA mitjà en tota una campanya o cartera de campanyes.
    • Utilitzeu l'estratègia Maximització de conversions sense cap objectiu si voleu generar el màxim nombre de conversions possible sense superar un pressupost definit.

Star icon

Apreneu quan és recomanable fer servir els ajustos d'estacionalitat amb Smart Bidding

• Els ajustos d'estacionalitat s'han d'utilitzar per a situacions específiques en què podeu predir que els percentatges de conversió canviaran temporalment durant un període de temps breu.

Situació

Cal utilitzar ajustos d'estacionalitat?

Creieu que es produirà temporalment un canvi important en els percentatges de conversions durant un període d'entre 1 i 7 dies per un motiu sense precedents, com ara una promoció.

Green checkmarkSí.

No espereu que els percentatges de conversió canviïn de manera significativa, sinó que la vostra combinació d'usuaris canviï a causa d'un període de temporada, com ara la tornada a l'escola.

Red no icon No, Smart Bidding tindrà en compte aquests canvis.

Espereu que el període de temporada s'apliqui durant més de 7 dies.

Red no icon No, Smart Bidding tindrà en compte aquests canvis.

Mail iconVoleu rebre novetats i consells avançats sobre Google Ads directament a la vostra safata d'entrada? Registreu-vos al butlletí d'informació de pràctiques recomanades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Subscribe to our Best Practices newsletter

El butlletí d'informació de pràctiques recomanades de Google Ads, aprovat per l'equip que va crear Google Ads, ofereix consells i tàctiques útils per ajudar-vos a treure el màxim profit de les vostres campanyes.

Subscriu-me