Utilgjengelige programmer på YouTube TV

Det kan av og til hende at du ser avspillingsbegrensninger når du prøver å se på bestemte programmer, for eksempel sportsarrangementer. Avspillingsbegrensninger er angitt av innholdspartnerne våre, som sportsligaer og nettverkspartnere. De kan variere basert på din nåværende posisjon og bostedet ditt, innholdet du prøver å se, hvilken plattform eller enhet du bruker, og muligens andre begrensninger fra partnerne våre. Berørte programmer er utilgjengelige på YouTube TV. Vi gjør vårt beste for å varsle deg hvis det finnes begrensninger der du befinner deg.

Ulike begrensninger for avspilling

Begrenset mobilavspilling

Enkelte typer innhold kan ikke spilles av på mobilenheter. Berørte programmer har dette ikonet: . Du kan fortsatt se disse programmene ved å caste dem til en TV eller se dem på en datamaskin eller et nettbrett. Finn ut mer om hvilke enheter som støttes på YouTube TV.

Begrenset stedsbasert avspilling

Enkelte programmer, for eksempel sportsarrangementer, er ikke tilgjengelige på bestemte geografiske posisjoner. Disse begrensningene er lagt til av innholdseierne og varierer avhengig av hvor du befinner deg, programmet du ser på, med mer. Berørte programmer har dette ikonet: .

Hvis du er på reisefot, kan det hende det er begrensninger for hvilke direktesendte TV-programmer du kan se. Du får opp ikonet hvis du ikke kan se direktesendingen av et program du tar opp. Opptaket er tilgjengelig i biblioteket ditt når direktesendingen er avsluttet. Finn ut mer om hvordan du bruker YouTube TV når du er på reisefot.

Totalbegrenset avspilling

Det kan hende at du noen ganger ser at programmer på et kringkastingsnettverk ikke er tilgjengelige. Berørte programmer har dette ikonet: .
Dette skjer fordi YouTube TV er en internettbasert tjeneste, og de digitale strømmerettighetene for visse programmer er annerledes enn de vanlige TV-rettighetene. Hvis det vises et utilgjengelig program på Bibliotek-, Startside- eller Direkte-fanen, ser du et varsel om at programmet ikke er tilgjengelig.
Merk:
  • Hvis du ofte er på reisefot, må du sørge for at du bruker YouTube TV minst én gang hver tredje måned på bostedet ditt. Dette er for å sikre at YouTube TV kan fortsette å tilby deg de riktige lokale TV-nettverkene.
  • Hvis du følger med på MLB, må du sørge for at du bruker YouTube TV minst én gang i løpet av 30 dager på bostedet ditt. Ved å gjøre dette unngår du avspillingsbegrensninger for sportssendingene.
  • Hvis du flytter fra bostedet du registrerte deg med, må du oppdatere posisjonen din på YouTube TV.