Annonser på YouTube TV

Annonser kan dukke opp flere steder på YouTube TV, for eksempel når du ser på direktesendt TV, videoer på forespørsel eller YouTube-videoer. Her kan du finne ut mer om annonser på YouTube TV, for eksempel hvilke annonser du kan spole forbi og ikke.

Merk: Det vises ikke personlig tilpassede annonser i innhold som er laget for barn

Direktesendt TV

Du kan ikke spole forbi annonser mens du ser på direktesendt TV. Hvis du setter programmet på pause, kan du spole forbi annonsene frem til du tar igjen direktesendingen.

DVR-opptak

Du kan ta opp et program ved å legge det til i biblioteket ditt. Det betyr at alle visninger – inkludert kommende visninger og repriser – blir tatt opp automatisk. Du kan vanligvis spole over annonser i programmer som er tatt opp, etter at de er sendt direkte på TV.
Merk: Det vises ikke personlig tilpassede annonser i innhold som er laget for barn

Video på forespørsel

Mange TV-nettverk tilbyr nye episoder av serier samt filmer og annet innhold på forespørsel. Når du legger til et program i biblioteket ditt, kan det hende at noen episoder er umiddelbart tilgjengelige selv om programmet ikke er vist direkte i det siste. Annonser i videoer på forespørsel har en gul fremdriftslinje og et lite «Annonse»-ikon i hjørnet. Du kan vanligvis ikke spole forbi slike annonser.

YouTube-videoer

Hvis du abonnerer på YouTube Premium, ser du ikke annonser i YouTube-videoer på YouTube TV. Du ser annonser i direktesendt TV-innhold og innhold som er tatt opp i biblioteket ditt. Det kan også hende du ser annonser i TV-programmer på forespørsel.
Hvis du ikke abonnerer på YouTube Premium, ser du annonser i YouTube-videoer. Disse annonsene gjør at vi kan støtte de aktuelle skaperne. YouTube TV tar høyde for eventuelle annonseinnstillinger du har angitt på YouTube.

Personlig tilpasning av annonser

Google sørger for at du ser mer nyttige annonser på tjenester som Søk og YouTube (samt deler av YouTube TV). Du kan gå til annonseinnstillingene for å kontrollere hva slags informasjon vi bruker for å vise deg annonser.