Tallennetun musiikin käytäntö

Jos sinulla on YouTube Music ‐tili, voit saada käyttöösi palvelintilaa, johon voit ladata ja tallentaa tiettyä sisältöä tietokoneeltasi (esimerkiksi musiikkitiedostoja, jotka voivat sisältää metadataa ja albumitaidetta) ("tallennettu musiikkisisältö"). Jos päätät ladata tallennettua musiikkisisältöä, säilytät kaikki oikeutesi kyseiseen sisältöön ja sen kopio tallennetaan puolestasi. YouTube tarjoaa tallennetun musiikkisisällön käyttöösi YouTube Music -tilisi kautta. Vain sinä voit käyttää tallennettua musiikkisisältöä YouTube Music -tilisi kautta, etkä voi jakaa sitä muille, mukaan lukien YouTube-käyttäjät, jotka kuuluvat Google- tai YouTube-perhepakettiisi. Olet oikeudellisesti vastuussa YouTube Musiciin lataamastasi tallennetusta musiikkisisällöstä, eikä se saa sisältää mitään kolmannen osapuolen immateriaaliomaisuutta, kuten tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, ellei sinulla ole kyseisten oikeuksien omistajan lupaa tai ellei laki sitä salli.

Tallennettuun musiikkisisältöösi on ehkä tehtävä joitakin rajoitettuja muutoksia YouTube Musicin tai YouTube Music ‐sovelluksen toisto-ominaisuuksia varten. YouTube ei jaa tallennettua musiikkisisältöä kolmansille osapuolille.

Huom. Osa YouTube Musicin ominaisuuksista ei ole käytettävissä valvotuilla tileillä. Lue lisää YouTuben valvotusta käyttökokemuksesta täältä.