Substitució de les targetes de donació

A partir del 2 d'abril de 2019, les targetes de donació deixaran d'estar disponibles i, per tant, ja no podràs afegir-ne als vídeos de YouTube i les que ja tinguis deixaran de mostrar-s'hi. Les donacions anteriors no es veuran afectades.

Fem aquest canvi per donar suport a noves maneres de recaptar fons per a causes benèfiques a YouTube. Gràcies a la nova experiència YouTube Giving, podràs fer servir funcions a YouTube Studio per donar suport a més d'1 milió d'organitzacions sense ànim de lucre. Actualment s'està fent una prova beta d'aquestes funcions i estan disponibles per a tots els creadors que han recaptat prèviament més de 5.000 $ amb targetes de donació. En els pròxims mesos ampliarem l'accés a aquestes funcions; ves consultant el Blog per a creadors per obtenir més informació.

Si ets un espectador de YouTube, obtén més informació sobre com pots fer donacions a YouTube.