En ole YouTube-kumppani, joten miksi videoissani näytetään mainoksia?

Videoissasi voidaan näyttää mainoksia, vaikka et olisi kaupallistanut videoitasi.

Jos videossasi on sisältöä, jonka kaikkia oikeuksia et omista, oikeuksien omistaja on voinut sijoittaa sen yhteyteen mainoksia. YouTube voi myös sijoittaa mainoksia sellaisten kanavien videoihin, jotka eivät ole mukana YouTube-kumppaniohjelmassa. Lue lisää blogistamme.

Ryhdy kumppaniksi ja ansaitse rahaa mainoksista

YouTube-kumppaniohjelma on saatavilla monilla alueilla, jotta entistä useampi sisällöntuottaja voisi saada tuloja mainoksista. Tutustu ohjelman etuihin YouTube-kumppaniohjelman yleiskatsaus ‑sivulta. Voit myös lukea lisää kumppaniksi ryhtymisestä ja kanavasi kaupallistamisesta.

Mainokset eivät sovi videoihini

Jos näet mielestäsi mainoskäytäntöjemme vastaisen mainoksen, tee siitä ilmoitus tällä lomakkeella. Voit tehdä mainoksesta ilmoituksen myös samalla, kun katsot sitä. Valitse alareunasta tietopainike.