Sobre la configuració de pagament a Google Ads

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

La configuració de pagament determina quan pagueu els vostres anuncis. Google Ads té tres opcions principals de configuració de pagament disponibles al vostre país: els pagaments automàtics, els pagaments manuals i la facturació mensual.

• Pagaments automàtics: un cop publicats els anuncis, Google Ads us fa el càrrec a la vostra forma de pagament de manera automàtica.

• Pagaments manuals: heu d'efectuar un pagament abans que es publiquin els anuncis. Després, a mesura que es publiquin i n'acumuleu els costos, anirà disminuint el crèdit disponible després del pagament. I, quan s'hagi esgotat, els anuncis deixaran de publicar-se.

• Facturació mensual: Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Acumuleu costos i després rebeu una factura mensual.

L'opció de configuració de pagament que hi ha disponible al compte depèn del país i de la moneda de facturació. Heu de tenir present que, en certs casos, és possible que algunes opcions de configuració de pagament no estiguin disponibles temporalment, mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per fer-les servir.

Aquest article descriu les opcions de configuració de pagament i explica com funcionen. Per obtenir més informació sobre les formes de pagament (els mitjans amb què pagueu), consulteu l'article Afegir una altra forma de pagament.

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
    • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
  3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
  4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
  5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

Pagaments automàtics
L'opció Pagaments automàtics no està disponible per a comptes de Rússia ni de la Xina. Si no la veieu al vostre compte, seleccioneu Pagaments manuals.

Pagaments automàtics és una opció de configuració de pagament de Google Ads amb què aneu acumulant costos publicitaris i, posteriorment, se us cobren automàticament a la vostra forma de pagament principal.

Per començar, la informació de facturació es proporciona una vegada i tots els pagaments es processen automàticament, de manera que no us heu de preocupar que els anuncis es deixin de publicar si us descuideu de fer un pagament.

Quan se us cobren els costos publicitaris

Amb els pagaments automàtics, us carreguem els costos publicitaris mensualment el primer dia de cada mes o quan el compte arriba a un import predeterminat, que s'anomena llindar de pagament.

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

Com funciona el llindar de pagament

El llindar de pagament s'estableix inicialment en un import determinat. Cada vegada que el compte arriba a aquest import abans de final de mes, el llindar es va incrementant fins a arribar al llindar més alt. Els llindars varien en funció del compte, del país i de la moneda; per tant, assegureu-vos de comprovar al compte quin és el vostre llindar actual. Tingueu present que l'import facturat pot ser una mica superior al llindar si el compte acumula costos ràpidament.

Exemple

Suposem que comenceu a utilitzar el compte de Google Ads a l'agost i que teniu un llindar inicial de 50 €. Si fins al setembre acumuleu 49 € en costos, se us cobrarà l'import aquest dia i el llindar es mantindrà en 50 € per al cicle de facturació mensual següent.

En canvi, si arribeu als 50 € de costos abans que s'acabi el mes:

• Se us cobrarà aquest import immediatament.
  • El llindar s'incrementarà fins a l'import del llindar següent, per exemple, 200 €.

Exemple

Imaginem que l'Albert, un anunciant, obre un compte de Google Ads amb un llindar de 50 € i comença a acumular costos l'1 d'octubre. A continuació us indiquem com se li aplicarà el càrrec, i de quina manera canviarà el seu llindar:

• El dia 5 d'octubre, l'Albert arriba al llindar de pagament inicial de 50 €. En aquest moment, li cobrem els costos (que poden ser lleugerament superiors al llindar de pagament, si ha acumulat costos ràpidament). Tot seguit, incrementem el llindar de pagament fins a 200 €.
  • El 23 d'octubre, l'Albert arriba al nou llindar de pagament de 200 € i Google Ads li cobra els costos acumulats. Google li torna a augmentar el llindar de pagament fins a 350 € i l'Albert continua acumulant costos.
  • L'1 de novembre, Google factura a l'Albert pels costos acumulats des del darrer increment del llindar de pagament el 23 d'octubre.
  • El 20 de novembre, l'Albert acumula més de 350 € de costos. Google li cobra aquest import i augmenta el seu llindar de pagament fins a 500 €.
  • El proper càrrec que es cobra a l'Albert s'efectua l'1 de desembre.

Trobar el llindar de pagament

Per saber quin és el vostre llindar de pagament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum.
  3. L'import del llindar actual es mostra a la targeta que hi ha a l'esquerra, a la part superior.

Com que no rebreu cap correu electrònic ni cap notificació quan s'incrementi el llindar de pagament, us recomanem que consulteu aquesta secció per saber quin és el llindar actual.

Si us interessa fer pagaments més espaiats o bé quan hàgiu acumulat més costos, consulteu com podeu canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs.

Consells

• Encara que utilitzeu l'opció de configuració de pagament automàtic, podeu fer un pagament manual. Els diners s'utilitzaran per a clics futurs i reduiran o retardaran el càrrec automàtic següent.
  • Si voleu reduir els costos que se us carreguen a la vostra forma de pagament principal, feu un pagament manual amb una altra forma de pagament.
  • Per evitar que els anuncis s'aturin a causa d'un pagament rebutjat, és molt recomanable que configureu una forma de pagament alternativa. Així, si la forma de pagament principal no funciona per alguna raó, farem el càrrec a la targeta de crèdit alternativa per garantir que els anuncis es continuïn publicant.
Pagaments manuals
L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
  • Anguilla
  • Antigua i Barbuda
  • Aruba
  • Bahames
  • Barbados
  • Belize
  • Bermudes
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Equador
  • Guaiana Francesa
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haití
  • Jamaica
  • Montserrat
  • Antilles Neerlandeses
  • Nicaragua
  • Panamà
  • Paraguai
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent i les Grenadines
  • Saint-Pierre-et-Miquelon
  • Surinam
  • Trinitat i Tobago
  • Estats Units
  • Illes Perifèriques Menors dels EUA
  • Uruguai
  • Veneçuela
  • Illes Verges (britàniques)
  • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
  • Benín
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cap Verd
  • República Centreafricana
  • Comores
  • Congo
  • Congo, República Democràtica del
  • Côte d’Ivoire
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Etiòpia
  • Gabon
  • Gàmbia
  • Ghana
  • Guinea Bissau
  • Kènia
  • Lesotho
  • Libèria
  • Líbia
  • Madagascar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritània
  • Maurici
  • Mayotte
  • Moçambic
  • Namíbia
  • Níger
  • Reunió
  • Ruanda
  • São Tomé i Príncipe
  • Senegal
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Somàlia
  • República de Sud-àfrica
  • Swazilàndia
  • Tanzània
  • Togo
  • Tunísia
  • Sàhara Occidental
  • Zàmbia
  • Albània
  • Andorra
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Bulgària
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • Estònia
  • Illes Fèroe
  • Finlàndia
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Gibraltar
  • Grècia
  • Groenlàndia
  • Hongria
  • Islàndia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macedònia
  • Malta
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Països Baixos
  • Noruega
  • Polònia
  • Portugal
  • San Marino
  • Sèrbia
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Espanya
  • Svalbard i Jan Mayen
  • Suècia
  • Suïssa
  • Regne Unit
  • Armènia
  • Bahrain
  • Egipte
  • Iraq
  • Israel
  • Jordània
  • Líban
  • Qatar
  • Aràbia Saudita
  • Tadjikistan
  • Turkmenistan
  • Emirats Àrabs Units
  • Samoa Nord-americana
  • Austràlia
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Timor Oriental
  • Fiji
  • Polinèsia Francesa
  • Territoris Australs Francesos
  • Guam
  • Hong Kong
  • Japó
  • República Democràtica Popular de Laos
  • Macau
  • Malàisia
  • Maldives
  • Micronèsia
  • Mongòlia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Nova Caledònia
  • Nova Zelanda
  • Niue
  • Norfolk
  • Illes Mariannes Septentrionals
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Nova Guinea
  • Samoa
  • Singapur
  • Illes Salomó
  • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis i Futuna

Pagaments manuals és una opció de configuració de pagament de Google Ads que us permet fer pagaments abans que es publiquin els anuncis. El funcionament és el següent:

1. Efectueu un pagament a Google Ads.
  2. Els anuncis es comencen a publicar gairebé immediatament després de rebre el vostre pagament.
  3. Acumuleu costos, que es dedueixen del pagament.

Mentre hi hagi diners al vostre compte per pagar-los, els anuncis es publicaran. No us oblideu d'afegir fons al compte. Per ajudar-vos, us enviarem un correu electrònic quan quedin pocs diners al compte (aproximadament el valor del pressupost d'una setmana) i un altre quan s'hagi esgotat.

Facturació mensual

És una opció de configuració de pagament en què Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Podeu pagar amb xec, per transferència bancària o utilitzant una altra forma de pagament, segons la vostra ubicació.

Si la vostra empresa compleix determinats requisits, pot ser que pugueu fer servir aquesta opció. Aquests requisits són, entre d'altres:

• Haver registrat l'empresa com a mínim un any abans.

• Tenir un compte de Google Ads que estigui actiu i en bon estat des de fa un any com a mínim.

• Haver fet una inversió mensual de 5.000 € com a mínim (aquesta xifra pot variar en funció del país) en 3 dels 12 darrers mesos.

Si compliu aquests requisits inicials i voleu sol·licitar la facturació mensual, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

La configuració de pagament determina quan pagueu els vostres anuncis. Google Ads té dues opcions principals de configuració de pagaments al vostre país: els pagaments manuals i la facturació mensual.

• Pagaments manuals: heu d'efectuar un pagament abans que es publiquin els anuncis. Després, a mesura que es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament anirà disminuint. I, quan s'hagi exhaurit, els anuncis deixaran de publicar-se.

• Facturació mensual: Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. N'acumuleu i després rebeu una factura mensual.

L'opció de configuració de pagament que hi ha disponible al compte depèn del país i de la moneda de facturació. Heu de tenir present que, en certs casos, és possible que algunes opcions de configuració de pagament no estiguin disponibles temporalment, mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per fer-les servir.

En aquest article es descriuen les opcions de configuració de pagament i se n'explica el funcionament. Per obtenir més informació sobre les formes de pagament (els mitjans amb què pagueu), consulteu l'article Afegir una altra forma de pagament.

Pagaments manuals
L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
  • Anguilla
  • Antigua i Barbuda
  • Aruba
  • Bahames
  • Barbados
  • Belize
  • Bermudes
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Equador
  • Guaiana Francesa
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haití
  • Jamaica
  • Montserrat
  • Antilles Neerlandeses
  • Nicaragua
  • Panamà
  • Paraguai
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent i les Grenadines
  • Saint-Pierre-et-Miquelon
  • Surinam
  • Trinitat i Tobago
  • Estats Units
  • Illes Perifèriques Menors dels EUA
  • Uruguai
  • Veneçuela
  • Illes Verges (britàniques)
  • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
  • Benín
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cap Verd
  • República Centreafricana
  • Comores
  • Congo
  • Congo, República Democràtica del
  • Côte d’Ivoire
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Etiòpia
  • Gabon
  • Gàmbia
  • Ghana
  • Guinea Bissau
  • Kènia
  • Lesotho
  • Libèria
  • Líbia
  • Madagascar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritània
  • Maurici
  • Mayotte
  • Moçambic
  • Namíbia
  • Níger
  • Reunió
  • Ruanda
  • São Tomé i Príncipe
  • Senegal
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Somàlia
  • República de Sud-àfrica
  • Swazilàndia
  • Tanzània
  • Togo
  • Tunísia
  • Sàhara Occidental
  • Zàmbia
  • Albània
  • Andorra
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Bulgària
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • Estònia
  • Illes Fèroe
  • Finlàndia
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Gibraltar
  • Grècia
  • Groenlàndia
  • Hongria
  • Islàndia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macedònia
  • Malta
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Països Baixos
  • Noruega
  • Polònia
  • Portugal
  • San Marino
  • Sèrbia
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Espanya
  • Svalbard i Jan Mayen
  • Suècia
  • Suïssa
  • Regne Unit
  • Armènia
  • Bahrain
  • Egipte
  • Iraq
  • Israel
  • Jordània
  • Líban
  • Qatar
  • Aràbia Saudita
  • Tadjikistan
  • Turkmenistan
  • Emirats Àrabs Units
  • Samoa Nord-americana
  • Austràlia
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Timor Oriental
  • Fiji
  • Polinèsia Francesa
  • Territoris Australs Francesos
  • Guam
  • Hong Kong
  • Japó
  • República Democràtica Popular de Laos
  • Macau
  • Malàisia
  • Maldives
  • Micronèsia
  • Mongòlia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Nova Caledònia
  • Nova Zelanda
  • Niue
  • Norfolk
  • Illes Mariannes Septentrionals
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Nova Guinea
  • Samoa
  • Singapur
  • Illes Salomó
  • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis i Futuna

Pagaments manuals és una opció de configuració de pagament de Google Ads que us permet fer pagaments abans que es publiquin els anuncis. El funcionament és el següent:

1. Efectueu un pagament a Google Ads.
  2. Els anuncis es comencen a publicar gairebé immediatament després que rebem el vostre pagament.
  3. Acumuleu costos, que es dedueixen del pagament.

Mentre hi hagi diners al vostre compte per pagar-los, els anuncis es publicaran. No us oblideu d'afegir fons al compte. Per ajudar-vos, us enviarem un correu electrònic quan quedi poc saldo al compte (quan quedi aproximadament el valor del pressupost d'una setmana) i un altre quan s'hagi esgotat.

Facturació mensual

És una opció de configuració de pagament en què Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Podeu pagar per xec, transferència bancària o una altra forma de pagament, segons la vostra ubicació.

Si la vostra empresa compleix determinats requisits, pot ser que pugueu fer servir aquesta opció. Aquests requisits són, entre d'altres:

• Haver registrat la vostra empresa fa com a mínim un any.

• Tenir un compte de Google Ads actiu i en bon estat des de fa com a mínim un any.

• Haver fet una inversió mensual de com a mínim 5.000 € (aquesta xifra pot variar en funció del país) durant 3 dels 12 darrers mesos.

Si compliu aquests requisits inicials i voleu sol·licitar la facturació mensual, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

La configuració de pagament determina quan pagueu els vostres anuncis. Google Ads té dues opcions de configuració de pagament disponibles al vostre país: els pagaments automàtics i la facturació mensual.

• Pagaments automàtics: un cop publicats els anuncis, Google Ads us fa el càrrec a la vostra forma de pagament de manera automàtica.

• Facturació mensual: Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Acumuleu costos i després rebeu una factura mensual.

L'opció de configuració de pagament que hi ha disponible al compte depèn del país i de la moneda de facturació. Heu de tenir present que, en certs casos, és possible que algunes opcions de configuració de pagament no estiguin disponibles temporalment, mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per fer-les servir.

Aquest article descriu les opcions de configuració de pagament i explica com funcionen. Per obtenir més informació sobre les formes de pagament (els mitjans amb què pagueu), consulteu l'article Afegir una altra forma de pagament.

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
    • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
  3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
  4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
  5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

Pagaments automàtics
L'opció Pagaments automàtics no està disponible per a comptes de Rússia ni de la Xina. Si no la veieu al vostre compte, seleccioneu Pagaments manuals.

Pagaments automàtics és una opció de configuració de pagament de Google Ads amb què aneu acumulant costos publicitaris i, posteriorment, se us cobren automàticament a la vostra forma de pagament principal.

Per començar, la informació de facturació es proporciona una vegada i tots els pagaments es processen automàticament, de manera que no us heu de preocupar que els anuncis es deixin de publicar si us descuideu de fer un pagament.

Quan se us cobren els costos publicitaris

Amb els pagaments automàtics, us carreguem els costos publicitaris mensualment el primer dia de cada mes o quan el compte arriba a un import predeterminat, que s'anomena llindar de pagament.

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

Com funciona el llindar de pagament

El llindar de pagament s'estableix inicialment en un import determinat. Cada vegada que el compte arriba a aquest import abans de final de mes, el llindar es va incrementant fins a arribar al llindar més alt. Els llindars varien en funció del compte, del país i de la moneda; per tant, assegureu-vos de comprovar al compte quin és el vostre llindar actual. Tingueu present que l'import facturat pot ser una mica superior al llindar si el compte acumula costos ràpidament.

Exemple

Suposem que comenceu a utilitzar el compte de Google Ads a l'agost i que teniu un llindar inicial de 50 €. Si fins al setembre acumuleu 49 € en costos, se us cobrarà l'import aquest dia i el llindar es mantindrà en 50 € per al cicle de facturació mensual següent.

En canvi, si arribeu als 50 € de costos abans que s'acabi el mes:

• Se us cobrarà aquest import immediatament.
  • El llindar s'incrementarà fins a l'import del llindar següent, per exemple, 200 €.

Exemple

Imaginem que l'Albert, un anunciant, obre un compte de Google Ads amb un llindar de 50 € i comença a acumular costos l'1 d'octubre. A continuació us indiquem com se li aplicarà el càrrec, i de quina manera canviarà el seu llindar:

• El dia 5 d'octubre, l'Albert arriba al llindar de pagament inicial de 50 €. En aquest moment, li cobrem els costos (que poden ser lleugerament superiors al llindar de pagament, si ha acumulat costos ràpidament). Tot seguit, incrementem el llindar de pagament fins a 200 €.
  • El 23 d'octubre, l'Albert arriba al nou llindar de pagament de 200 € i Google Ads li cobra els costos acumulats. Google li torna a augmentar el llindar de pagament fins a 350 € i l'Albert continua acumulant costos.
  • L'1 de novembre, Google factura a l'Albert pels costos acumulats des del darrer increment del llindar de pagament el 23 d'octubre.
  • El 20 de novembre, l'Albert acumula més de 350 € de costos. Google li cobra aquest import i augmenta el seu llindar de pagament fins a 500 €.
  • El proper càrrec que es cobra a l'Albert s'efectua l'1 de desembre.

Trobar el llindar de pagament

Per saber quin és el vostre llindar de pagament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum.
  3. L'import del llindar actual es mostra a la targeta que hi ha a l'esquerra, a la part superior.

Com que no rebreu cap correu electrònic ni cap notificació quan s'incrementi el llindar de pagament, us recomanem que consulteu aquesta secció per saber quin és el llindar actual.

Si us interessa fer pagaments més espaiats o bé quan hàgiu acumulat més costos, consulteu com podeu canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs.

Consells

• Encara que utilitzeu l'opció de configuració de pagament automàtic, podeu fer un pagament manual. Els diners s'utilitzaran per a clics futurs i reduiran o retardaran el càrrec automàtic següent.
  • Si voleu reduir els costos que se us carreguen a la vostra forma de pagament principal, feu un pagament manual amb una altra forma de pagament.
  • Per evitar que els anuncis s'aturin a causa d'un pagament rebutjat, és molt recomanable que configureu una forma de pagament alternativa. Així, si la forma de pagament principal no funciona per alguna raó, farem el càrrec a la targeta de crèdit alternativa per garantir que els anuncis es continuïn publicant.
Facturació mensual

És una opció de configuració de pagament en què Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Podeu pagar amb xec, per transferència bancària o utilitzant una altra forma de pagament, segons la vostra ubicació.

Si la vostra empresa compleix determinats requisits, pot ser que pugueu fer servir aquesta opció. Aquests requisits són, entre d'altres:

• Haver registrat l'empresa com a mínim un any abans.

• Tenir un compte de Google Ads que estigui actiu i en bon estat des de fa un any com a mínim.

• Haver fet una inversió mensual de 5.000 € com a mínim (aquesta xifra pot variar en funció del país) en 3 dels 12 darrers mesos.

Si compliu aquests requisits inicials i voleu sol·licitar la facturació mensual, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

La configuració de pagament determina quan pagueu els vostres anuncis. Google Ads té dues opcions de configuració de pagament disponibles al vostre país: els pagaments automàtics i els pagaments manuals.

• Pagaments automàtics: un cop publicats els anuncis, Google Ads us fa el càrrec a la vostra forma de pagament de manera automàtica.

• Pagaments manuals: heu d'efectuar un pagament abans que es publiquin els anuncis. Després, a mesura que es publiquin i n'acumuleu els costos, anirà disminuint el crèdit disponible després del pagament. I, quan s'hagi esgotat, els anuncis deixaran de publicar-se.

L'opció de configuració de pagament que hi ha disponible al compte depèn del país i de la moneda de facturació. Heu de tenir present que, en certs casos, és possible que algunes opcions de configuració de pagament no estiguin disponibles temporalment, mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per fer-les servir.

Aquest article descriu les opcions de configuració de pagament i n'explica el funcionament. Per obtenir més informació sobre les formes de pagament (els mitjans amb què pagueu), consulteu l'article Afegir una altra forma de pagament.

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
    • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
  3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
  4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
  5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

Pagaments automàtics
L'opció Pagaments automàtics no està disponible per a comptes de Rússia ni de la Xina. Si no la veieu al vostre compte, seleccioneu Pagaments manuals.

Pagaments automàtics és una opció de configuració de pagament de Google Ads amb què aneu acumulant costos publicitaris i, posteriorment, se us cobren automàticament a la vostra forma de pagament principal.

Per començar, la informació de facturació es proporciona una vegada i tots els pagaments es processen automàticament, de manera que no us heu de preocupar que els anuncis es deixin de publicar si us descuideu de fer un pagament.

Quan se us cobren els costos publicitaris

Amb els pagaments automàtics, us carreguem els costos publicitaris mensualment el primer dia de cada mes o quan el compte arriba a un import predeterminat, que s'anomena llindar de pagament.

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

Com funciona el llindar de pagament

El llindar de pagament s'estableix inicialment en un import determinat. Cada vegada que el compte arriba a aquest import abans que s'acabi el mes, el llindar es va incrementant fins a arribar al llindar més alt. Els llindars varien en funció del compte, del país i de la moneda; per tant, assegureu-vos de comprovar al compte quin és el vostre llindar actual. Tingueu present que l'import facturat pot ser una mica superior al llindar si el compte acumula costos ràpidament.

Exemple

Suposem que comenceu a utilitzar el compte de Google Ads a l'agost i que teniu un llindar inicial de 50 €. Si fins al setembre acumuleu 49 € en costos, se us cobrarà l'import aquest dia i el llindar es mantindrà en 50 € per al cicle de facturació mensual següent.

En canvi, si arribeu als 50 € de costos abans que s'acabi el mes:

• Se us cobrarà aquest import immediatament.
  • El llindar s'incrementarà fins a l'import del llindar següent, per exemple, 200 €.

Exemple

Imaginem que l'Albert, un anunciant, obre un compte de Google Ads amb un llindar de 50 € i comença a acumular costos l'1 d'octubre. A continuació us indiquem com se li aplicarà el càrrec, i de quina manera canviarà el seu llindar:

• El dia 5 d'octubre, l'Albert arriba al llindar de pagament inicial de 50 €. En aquest moment, li cobrem els costos (que poden ser lleugerament superiors al llindar de pagament, si ha acumulat costos ràpidament). Tot seguit, incrementem el llindar de pagament fins a 200 €.
  • El 23 d'octubre, l'Albert arriba al nou llindar de pagament de 200 € i Google Ads li cobra els costos acumulats. Google li torna a augmentar el llindar de pagament fins a 350 € i l'Albert continua acumulant costos.
  • L'1 de novembre, Google factura a l'Albert pels costos acumulats des del darrer increment del llindar de pagament el 23 d'octubre.
  • El 20 de novembre, l'Albert acumula més de 350 € de costos. Google li cobra aquest import i augmenta el seu llindar de pagament fins a 500 €.
  • El proper càrrec que es cobra a l'Albert s'efectua l'1 de desembre.

Trobar el llindar de pagament

Per saber quin és el vostre llindar de pagament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum.
  3. L'import del llindar actual es mostra a la targeta que hi ha a l'esquerra, a la part superior.

Com que no rebreu cap correu electrònic ni cap notificació quan s'incrementi el llindar de pagament, us recomanem que consulteu aquesta secció per saber quin és el llindar actual.

Si us interessa fer pagaments més espaiats o bé quan hàgiu acumulat més costos, consulteu com podeu canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs.

Consells

• Encara que utilitzeu l'opció de configuració de pagament automàtic, podeu fer un pagament manual. Els diners s'utilitzaran per a clics futurs i reduiran o retardaran el càrrec automàtic següent.
  • Si voleu reduir els costos que se us carreguen mitjançant la vostra forma de pagament principal, feu un pagament manual utilitzant una altra forma de pagament.
  • Per evitar que els anuncis s'aturin a causa d'un pagament rebutjat, és molt recomanable que configureu una forma de pagament alternativa. Així, si la forma de pagament principal no estigués operativa per alguna raó, podríem fer el càrrec a la targeta de crèdit alternativa per garantir que els anuncis es continuïn publicant.
Pagaments manuals
L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
  • Anguilla
  • Antigua i Barbuda
  • Aruba
  • Bahames
  • Barbados
  • Belize
  • Bermudes
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Equador
  • Guaiana Francesa
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haití
  • Jamaica
  • Montserrat
  • Antilles Neerlandeses
  • Nicaragua
  • Panamà
  • Paraguai
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent i les Grenadines
  • Saint-Pierre-et-Miquelon
  • Surinam
  • Trinitat i Tobago
  • Estats Units
  • Illes Perifèriques Menors dels EUA
  • Uruguai
  • Veneçuela
  • Illes Verges (britàniques)
  • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
  • Benín
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cap Verd
  • República Centreafricana
  • Comores
  • Congo
  • Congo, República Democràtica del
  • Côte d’Ivoire
  • Guinea Equatorial
  • Eritrea
  • Etiòpia
  • Gabon
  • Gàmbia
  • Ghana
  • Guinea Bissau
  • Kènia
  • Lesotho
  • Libèria
  • Líbia
  • Madagascar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritània
  • Maurici
  • Mayotte
  • Moçambic
  • Namíbia
  • Níger
  • Reunió
  • Ruanda
  • São Tomé i Príncipe
  • Senegal
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Somàlia
  • República de Sud-àfrica
  • Swazilàndia
  • Tanzània
  • Togo
  • Tunísia
  • Sàhara Occidental
  • Zàmbia
  • Albània
  • Andorra
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Bulgària
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • Estònia
  • Illes Fèroe
  • Finlàndia
  • França
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Gibraltar
  • Grècia
  • Groenlàndia
  • Hongria
  • Islàndia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macedònia
  • Malta
  • Moldàvia
  • Mònaco
  • Països Baixos
  • Noruega
  • Polònia
  • Portugal
  • San Marino
  • Sèrbia
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Espanya
  • Svalbard i Jan Mayen
  • Suècia
  • Suïssa
  • Regne Unit
  • Armènia
  • Bahrain
  • Egipte
  • Iraq
  • Israel
  • Jordània
  • Líban
  • Qatar
  • Aràbia Saudita
  • Tadjikistan
  • Turkmenistan
  • Emirats Àrabs Units
  • Samoa Nord-americana
  • Austràlia
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Timor Oriental
  • Fiji
  • Polinèsia Francesa
  • Territoris Australs Francesos
  • Guam
  • Hong Kong
  • Japó
  • República Democràtica Popular de Laos
  • Macau
  • Malàisia
  • Maldives
  • Micronèsia
  • Mongòlia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Nova Caledònia
  • Nova Zelanda
  • Niue
  • Norfolk
  • Illes Mariannes Septentrionals
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Nova Guinea
  • Samoa
  • Singapur
  • Illes Salomó
  • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis i Futuna

Pagaments manuals és una opció de configuració de pagament de Google Ads que us permet fer pagaments abans que es publiquin els anuncis. El funcionament és el següent:

1. Efectueu un pagament a Google Ads.
  2. Els anuncis es comencen a publicar gairebé immediatament després de rebre el vostre pagament.
  3. Acumuleu costos, que es dedueixen del pagament.

Mentre hi hagi diners al vostre compte per pagar-los, els anuncis es publicaran. No us oblideu d'afegir fons al compte. Per ajudar-vos, us enviarem un correu electrònic quan quedi poc saldo al compte (aproximadament el valor del pressupost d'una setmana) i un altre quan s'hagi esgotat.

Amb Google Ads, se us fa un càrrec automàticament després que es mostrin els anuncis (pagaments automàtics) o bé podeu fer pagaments abans que es mostrin els anuncis (pagaments manuals). Heu d'escollir el mètode que vulgueu a l'hora de crear el compte, ja que després no es pot canviar.

Pagaments automàtics

Pagaments automàtics és una opció de configuració de pagament de Google Ads amb què aneu acumulant costos publicitaris i, posteriorment, se us cobren automàticament a la vostra forma de pagament principal.

Per començar, la informació de facturació es proporciona una vegada i tots els pagaments es processen automàticament, de manera que no us heu de preocupar que els anuncis es deixin de publicar si us descuideu de fer un pagament.

Quan se us cobren els costos publicitaris

Amb els pagaments automàtics, us carreguem els costos publicitaris mensualment el primer dia de cada mes o quan el compte arriba a un import predeterminat, que s'anomena llindar de pagament.

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

Com funciona el llindar de pagament

El llindar de pagament s'estableix inicialment en un import determinat. Cada vegada que el compte arriba a aquest import abans de final de mes, el llindar es va incrementant fins a arribar al llindar més alt. Els llindars varien en funció del compte, del país i de la moneda; per tant, assegureu-vos de comprovar al compte quin és el vostre llindar actual. Tingueu present que l'import facturat pot ser una mica superior al llindar si el compte acumula costos ràpidament.

Exemple

Suposem que comenceu a utilitzar el compte de Google Ads a l'agost i que teniu un llindar inicial de 50 €. Si fins al setembre acumuleu 49 € en costos, se us cobrarà l'import aquest dia i el llindar es mantindrà en 50 € per al cicle de facturació mensual següent.

En canvi, si arribeu als 50 € de costos abans que s'acabi el mes:

• Se us cobrarà aquest import immediatament.
  • El llindar s'incrementarà fins a l'import del llindar següent, per exemple, 200 €.

Exemple

Imaginem que l'Albert, un anunciant, obre un compte de Google Ads amb un llindar de 50 € i comença a acumular costos l'1 d'octubre. A continuació us indiquem com se li aplicarà el càrrec, i de quina manera canviarà el seu llindar:

• El dia 5 d'octubre, l'Albert arriba al llindar de pagament inicial de 50 €. En aquest moment, li cobrem els costos (que poden ser lleugerament superiors al llindar de pagament, si ha acumulat costos ràpidament). Tot seguit, incrementem el llindar de pagament fins a 200 €.
  • El 23 d'octubre, l'Albert arriba al nou llindar de pagament de 200 € i Google Ads li cobra els costos acumulats. Google li torna a augmentar el llindar de pagament fins a 350 € i l'Albert continua acumulant costos.
  • L'1 de novembre, Google factura a l'Albert pels costos acumulats des del darrer increment del llindar de pagament el 23 d'octubre.
  • El 20 de novembre, l'Albert acumula més de 350 € de costos. Google li cobra aquest import i augmenta el seu llindar de pagament fins a 500 €.
  • El proper càrrec que es cobra a l'Albert s'efectua l'1 de desembre.

Trobar el llindar de pagament

Per saber quin és el vostre llindar de pagament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum.
  3. L'import del llindar actual es mostra a la targeta que hi ha a l'esquerra, a la part superior.

Com que no rebreu cap correu electrònic ni cap notificació quan s'incrementi el llindar, us recomanem que consulteu aquesta secció per saber quin és el llindar actual.

Si us interessa fer pagaments més espaiats o bé quan hàgiu acumulat més costos, consulteu com podeu canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs.

Consells

• Encara que utilitzeu l'opció de configuració de pagament automàtic, podeu fer un pagament manual. Els diners s'utilitzaran per a clics futurs i reduiran o retardaran el càrrec automàtic següent.
  • Si voleu reduir els costos que se us carreguen a la vostra forma de pagament principal, feu un pagament manual amb una altra forma de pagament.
  • Per evitar que els anuncis s'aturin a causa d'un pagament rebutjat, és molt recomanable que configureu una forma de pagament alternativa. Així, si la forma de pagament principal no funciona per alguna raó, farem el càrrec a la targeta de crèdit alternativa per garantir que els anuncis es continuïn publicant.
Pagaments manuals

Pagaments manuals és una opció de configuració de pagament de Google Ads que us permet fer pagaments abans que es publiquin els anuncis. El funcionament és el següent:

1. Efectueu un pagament a Google Ads.
  2. Els anuncis es comencen a publicar gairebé immediatament després de rebre el vostre pagament.
  3. Acumuleu costos, que es dedueixen del pagament.

Mentre hi hagi diners al vostre compte per pagar-los, els anuncis es publicaran. No us oblideu d'afegir fons al compte. Per ajudar-vos, us enviarem un correu electrònic quan quedin pocs diners al compte (aproximadament el valor del pressupost d'una setmana) i un altre quan s'hagi esgotat.

Facturació mensual

És una opció de configuració de pagament en què Google us proporciona una línia de crèdit per als costos publicitaris. Podeu pagar amb xec, per transferència bancària o utilitzant una altra forma de pagament, segons la vostra ubicació.

Si la vostra empresa compleix determinats requisits, pot ser que pugueu fer servir aquesta opció. Aquests requisits són, entre d'altres:

• Haver registrat l'empresa com a mínim un any abans.

• Tenir un compte de Google Ads que estigui actiu i en bon estat des de fa un any com a mínim.

• Haver fet una inversió mensual de 5.000 € com a mínim (aquesta xifra pot variar en funció del país) en 3 dels 12 darrers mesos.

Si compliu aquests requisits inicials i voleu sol·licitar la facturació mensual, poseu-vos en contacte amb nosaltres.