Kommenttiaiheet

Kommenttiaiheissa YouTube-videoiden kommentit järjestetään ja niistä tehdään yhteenvetoja. Ominaisuus hyödyntää tekoälyä, ja sen avulla voit löytää erilaisia teemoja ja osallistua keskusteluun ilman, että sinun tarvitsee lukea kaikkia kommentteja.

Kommenttiaiheet eivät näy kaikissa videoissa. Ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain YouTube-mobiilisovelluksessa englanninkielisille kommenteille ja videoille, kun kommentteja on paljon.

Aloita avaamalla videon kommenttiosio YouTube-mobiilisovelluksessa. Jos ominaisuus on käytettävissä, voit selata kommenttiaiheita napauttamalla Aiheet .

Aiheiden yhteenvedot tekee tekoäly, joten niiden laatu ja tarkkuus voivat vaihdella.

Usein kysyttyä

Voinko laittaa kommenttiaiheet pois päältä?

Et. Kommenttiaiheita ei voi tällä hetkellä laittaa pois päältä.

Jos haluat lähettää palautetta aiheista, seuraa alla olevia ohjeita.

Jos olet sisällöntuottaja, tutustu kommenttiaiheiden moderointiin.

Voinko lähettää palautetta kommenttiaiheista?

Voit lähettää meille palautetta, jos haluat kertoa mielipiteesi aiheista tai ilmoittaa virheistä.

Voit antaa palautetta näin:

1. Avaa videon kommenttiosio YouTube-sovelluksessa.
  2. Valitse Aiheet .
  3. Valitse Lisää ".
  4. Valitse Lähetä palautetta.

Miten palautetta käytetään?

Palautteen käsittely:

• Koulutetut tiimit tarkastavat palautteen. Ihmisen tekemä tarkastus on välttämätön, jotta voimme tunnistaa ja käsitellä palautteessa mahdollisesti havaitut ongelmat sekä ilmoittaa niistä. Huomioimme myös sovellettavien lakien vaatimukset.
  • Palautetta käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. YouTube käyttää tätä dataa YouTuben tuotteiden, palveluiden ja koneoppimisteknologian tarjoamiseen, parantamiseen ja kehittämiseen tietosuojakäytäntömme mukaisesti.