NFL Sunday Ticket op YouTube kijken

Met NFL Sunday Ticket op YouTube Primetime-kanalen kun je op zondagmiddag genieten van NFL-wedstrijden uit het reguliere seizoen die niet lokaal worden uitgezonden in je regio, zonder dat je een Basisabonnement voor YouTube TV hoeft te kopen. Meer informatie over hoe je NFL Sunday Ticket koopt op YouTube

NFL Sunday Ticket-wedstrijden op YouTube kijken (alleen in de VS)

Met NFL Sunday Ticket als Primetime-kanaal kun je op zondagmiddag NFL-wedstrijden uit het reguliere seizoen buiten je eigen markt kijken op CBS en FOX op kanalen die niet beschikbaar zijn in jouw regio. Het NFL Sunday Ticket op YouTube is exclusief Sunday Night Football op NBC, Monday Night Football op ESPN, bepaalde wedstrijden die alleen digitaal beschikbaar zijn, bepaalde internationale wedstrijden en wedstrijden van het voor- en naseizoen. Wedstrijden uit het reguliere seizoen worden vanaf zondag 10 september gestreamd.

In dit artikel vind je onder andere informatie over waar je wedstrijden vindt, hoe je ze op je smart-tv streamt en hoe je ze opneemt.

NFL Sunday Ticket kijken op je smart-tv of streamingapparaat

Controleer het volgende, voordat je NFL Sunday Ticket kijkt op je smart-tv of streamingapparaat:

Zo begin je met kijken op je smart-tv of streamingapparaat:

1. Open de YouTube-app en dan log in met het Google-account waarmee je NFL Sunday Ticket hebt gekocht. Meer informatie over hoe je de YouTube-app downloadt op je tv en inlogt
  2. Live en komende NFL-wedstrijden die beschikbaar zijn in jouw regio, vind je op het tabblad Home  en op de NFL-kanaalpagina. Typ 'NFL' in de zoekbalk om de NFL-kanaalpagina te vinden.
    1. Als de wedstrijd live is, selecteer je de wedstrijd om te beginnen met kijken.
    2. Als de wedstrijd is gepland voor later, selecteer je de wedstrijd en dan selecteer Melding sturen om een melding op je telefoon te krijgen als de wedstrijd begint.
Bevestig je afspeelgebied om NFL Sunday Ticket te kijken

Mogelijk wordt je tijdens het kijken gevraagd om je afspeelgebied te bevestigen. Hiervoor moet je Locatie delen aanzetten op het mobiele apparaat en in de mobiele webbrowser die je wilt gebruiken om je afspeelgebied te laten verifiëren. Meer informatie over hoe je Locatie delen aanzet op je mobiele apparaat

De wedstrijd bedienen op je smart-tv of streamingapparaat

Gebruik de afstandsbediening van je apparaat om de wedstrijd te bedienen:

• Druk op Selecteren om te pauzeren.
  • Druk op Links op de D-pad om terug te spoelen. Je kunt alleen terugspoelen tot het punt waar je bent begonnen met kijken. Als je tussen wedstrijden schakelt, wordt het punt tot waar je kunt terugspoelen gereset.
  • Druk op Rechts op de D-pad om vooruit te spoelen. Vooruitspoelen is alleen beschikbaar bij live programma's, DVR-opnames (beschikbaar in de YouTube TV-app) en wedstrijden die eerder on demand zijn uitgezonden.

Meerdere NFL-wedstrijden tegelijk kijken

Attention: NFL Sunday Ticket subscribers without NFL RedZone.

If you purchased NFL Sunday Ticket without NFL RedZone, you may still see multiview options that include NFL RedZone. Choosing these multiviews won't work without an NFL RedZone subscription.

Met multiview kun je tot 4 NFL-wedstrijden tegelijk kijken op een smart-tv of streamingapparaat. Je ziet multiview-opties ongeveer 20 minuten voor de start van een wedstrijd op YouTube.

Zo vind je het snelst de multiview voor een bepaalde combinatie van wedstrijden:

1. Zet een wedstrijd van je favoriete team op.
  2. Druk omlaag op je afstandsbediening tot je multiview-combinaties ziet.
  3. Selecteer de gewenste combinatie van wedstrijden.

Multiviews vind je op de Homepage , op de NFL-kanaalpagina en bij de aanbevelingen voor Hierna bekijken terwijl je livewedstrijden kijkt. Meer informatie over multiviews op YouTube

NFL-wedstrijden opnemen

Met NFL Sunday Ticket op YouTube krijg je onbeperkte opslagruimte voor digitale video-opnamen (DVR). Maar als je wedstrijden wilt opnemen en je opnamen wilt bekijken, moet je naar de YouTube TV-app gaan. DVR is beschikbaar voor kijkers die zich via YouTube TV hebben geabonneerd op het NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal, zelfs zonder een maandelijks Basisabonnement voor YouTube TV.

Zo ga je aan de slag op je smart-tv of streamingapparaat:

1. Open de YouTube TV-app en dan log in met het Google-account waarmee je NFL Sunday Ticket hebt gekocht. Meer informatie over hoe je de YouTube TV-app downloadt op je tv en inlogt
  2. Stel je woonadres in:
    1. Ga op je computer of in je mobiele browser naar tv.youtube.com en dan selecteer INLOGGEN.
    2. Nadat je bent ingelogd, selecteer je NIET NU op de pagina Welkom bij YouTube TV en dan voer je postcode in als hierom wordt gevraagd.
  3. Nadat je bent ingelogd en je locatie hebt laten verifiëren op je computer of mobiele apparaat, kun je teams en de NFL toevoegen aan je YouTube TV-bibliotheek. Als je de NFL aan je bibliotheek toevoegt, worden huidige en toekomstige uitzendingen van NFL-wedstrijden die beschikbaar zijn via het NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal opgenomen. Meer informatie over opnemen op YouTube TV

Opnamen worden automatisch toegevoegd aan je YouTube TV-bibliotheek, zodat je ze kunt bekijken in de YouTube TV-app op je tv of mobiele apparaat of op een computer op tv.youtube.com. Opnamen worden niet op je apparaat opgeslagen, dus ze nemen geen geheugen van het apparaat in beslag. Je hebt wel een internetverbinding nodig om ze te bekijken.

NFL-wedstrijden op je mobiele apparaat downloaden

Als je je opnamen offline wilt bekijken op je mobiele apparaat, kun je ze downloaden in de YouTube TV-app:

1. Open de YouTube TV-app en dan log in met het Google-account waarmee je NFL Sunday Ticket hebt gekocht.
  2. Ga naar je bibliotheek.
  3. Zoek de wedstrijd die je wilt downloaden en dan tik op Downloaden .

Voltooide downloads worden weergegeven in je bibliotheek op het tabblad Downloads.

Eerder uitgezonden NFL-wedstrijden on demand (VOD) bekijken

Alle wedstrijden die via NFL Sunday Ticket op YouTube beschikbaar zijn, zijn om middernacht Eastern-standaardtijd na uitzending van de wedstrijd beschikbaar. Je kunt deze wedstrijden tot en met de daaropvolgende woensdag om 23:59 uur PT on demand bekijken als korte herhalingen van ongeveer 45 minuten zonder advertenties en rusten.

Ga naar de NFL-kanaalpagina om VOD-wedstrijden te vinden. Je vindt de NFL-kanaalpagina ook door 'NFL' in de zoekbalk in te voeren.

Meer informatie over hoe je NFL Sunday Ticket bekijkt op YouTube

Ik heb vragen over beschikbare NFL-wedstrijden en mijn locatie

De wedstrijden die je ziet, zijn afhankelijk van je huidige afspeelgebied. Als een wedstrijd in jouw markt op een lokaal kanaal wordt uitgezonden, wordt de wedstrijd weergegeven als Niet beschikbaar. NFL Sunday Ticket geeft alleen toegang tot NFL-wedstrijden buiten je eigen markt. NFL Sunday Ticket is exclusief Sunday Night Football op NBC, Monday Night Football op ESPN, bepaalde wedstrijden die alleen digitaal beschikbaar zijn, bepaalde internationale wedstrijden en wedstrijden van het voor- en naseizoen.

Met NFL Sunday Ticket als Primetime-kanaal kun je op zondagmiddag NFL-wedstrijden uit het reguliere seizoen buiten je eigen markt kijken op CBS en FOX op kanalen die niet beschikbaar zijn in jouw regio. Live en komende NFL-wedstrijden die beschikbaar zijn in jouw regio, vind je op het tabblad Home  en op de NFL-kanaalpagina. Typ 'NFL' in de zoekbalk om de NFL-kanaalpagina te vinden.

Je huidige afspeelgebied laten verifiëren

Locatie delen aanzetten om Primetime-kanalen op je tv te bekijken

Als je NFL-wedstrijden wilt kijken op YouTube, moet je je locatie in 2 stappen laten verifiëren:

1. Je moet Locatie delen aanzetten op je mobiele apparaat en in je mobiele webbrowser.
  2. Je moet de YouTube-app op je tv gebruiken om je locatie te laten verifiëren.

1. Locatie delen aanzetten in je mobiele webbrowser

Als je je huidige afspeelgebied wilt laten verifiëren, moet je eerst Locatie delen aanzetten op je mobiele apparaat en in je mobiele webbrowser. De stappen om Locatie delen aan te zetten verschillen per apparaat, maar je vindt ze hier:

2. Het afspeelgebied laten verifiëren op je smart-tv of streamingapparaat

Als je een programma probeert te kijken waarvoor locatieverificatie is vereist, zoals een live of aankomende wedstrijd van NFL Sunday Ticket, krijg je een melding met het verzoek om je locatie te bevestigen met een mobiel apparaat. Zorg dat Locatie delen op je mobiele apparaat aanstaat voordat je je locatie laat verifiëren. Volg deze stappen als hierom wordt gevraagd:

1. Ga in een mobiele browser naar youtube.com/locate en dan log in op het Google-account dat je hebt gebruikt om NFL Sunday Ticket te kopen en log in bij de YouTube-app op je tv of streamingapparaat. Tip: Het e-mailadres van je account wordt op je tv-scherm getoond.
  2. Nadat je bent ingelogd, zie je een pop-up om Locatie delen aan te zetten voor je browser. Tik op VOLGENDE en dan tik op Toestaan.
  3. Vernieuw de pagina youtube.com/locate op je mobiele apparaat en dan sluit de app op je tv en open deze opnieuw.

Als je locatie nog steeds niet wordt geüpdatet op je tv, check je of je bent ingelogd op het juiste Google-account in je mobiele browser en op je tv. Sluit daarna de app op je tv en open deze opnieuw.

Meer informatie over hoe je Locatie delen aanzet en je afspeelgebied laat verifiëren

Welke apparaten kan ik gebruiken om NFL Sunday Ticket te kijken op YouTube?
Gameconsoles
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Smartdisplays
  • Nest Hub Max
  • Nest Hub
Smartphones en tablets Telefoons en tablets met Android 6.0 Marshmallow of hoger
iPhones en iPads met iOS 12 of hoger
Smart-tv's Smart-tv's van Hisense (bepaalde modellen)
Smart-tv's van LG (alleen modellen uit 2016 en later)
Tv's van Roku (alle modellen)
Smart-tv's van Samsung (alleen modellen uit 2017 en later)
Smart-tv's van Sharp (bepaalde modellen)
Smart-tv's van Sony (bepaalde modellen)
Tv's van Vizio SmartCast (bepaalde modellen)
Bepaalde tv's met Android TV ingebouwd en NVIDIA Shield
Bepaalde smart-tv's van Fire TV Edition
Streamingapparaten Apple TV (4e generatie en 4K)
Chromecast met Google TV
  • Fire TV Stick (3e generatie)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2e generatie)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1e generatie)
Bepaalde settopboxen (zoals Xfinity X1)

Ik heb vragen over of problemen met streaminglimieten.

Als je een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement hebt, kun je maar één ingelogd apparaat tegelijk gebruiken en één keer gelijktijdig streamen. Meer informatie

Er is geen limiet voor het aantal streams als je NFL Sunday Ticket thuis kijkt. Je kunt bijvoorbeeld kijken op de tv in de woonkamer, terwijl een 2e gezinslid tegelijkertijd in een andere kamer op een tablet kijkt en weer een ander gezinslid op hun telefoon via wifi. Er is geen limiet voor het aantal apparaten waarmee je kunt inloggen.

Buiten je eigen huis kun je maximaal 2 afzonderlijke streams kijken.

Een thuisnetwerk instellen

Als je bent verhuisd of als je problemen hebt met onbeperkte streams binnenshuis, kun je met de YouTube TV-app een thuisnetwerk instellen om onbeperkt te streamen.

Opmerking: YouTube TV staat los van de YouTube-app. Zoek naar YouTube TV in het app-menu van je smart-tv of streamingapparaat. Nadat je je thuisnetwerk hebt ingesteld met de YouTube TV-app, kun je onbeperkt NFL Sunday Ticket-streams bekijken op dit netwerk, ongeacht de app/website die je gebruikt (YouTube of YouTube TV).

Je kunt je thuisnetwerk alleen instellen op een smart-tv. Volg de onderstaande stappen om je huidige wifi-netwerk in te stellen als je YouTube TV-thuisnetwerk:

1. Verbind de smart-tv met je wifi-netwerk thuis.
  2. Download en open de YouTube TV-app op de smart-tv.
  3. Log in bij de YouTube TV-app.
  4. Selecteer je profielfoto en dan Instellingen en dan Streaminglimieten.
  5. Selecteer onderaan Huidig netwerk als thuis instellen.
  6. Check of je het groene vinkje 'Verbonden met thuisnetwerk' ziet.
Opmerking: Als je toegang hebt via een gezinsgroep, kan alleen de gezinsbeheerder het huidige netwerk als thuis instellen. Andere gezinsleden zien deze optie niet.

Als je de optie om het huidige netwerk als thuis in te stellen of de optie 'Verbonden met thuisnetwerk' niet ziet:

• Zorg dat je de juiste app gebruikt (YouTube TV en niet YouTube) en dat je die app opent op een smart-tv, niet op een mobiel apparaat of een computer.
  • Check of je bent ingelogd op het juiste account met een NFL Sunday Ticket-lidmaatschap.
  • Check of je buiten je thuislocatie bent. Volg deze stappen als je thuis bent en verbinding hebt met het wifi-netwerk van je voorkeur.

Als je het groene vinkje niet ziet of de foutmelding 'Kan niet updaten. Probeer het opnieuw.' krijgt, herhaal je de bovenstaande stappen.

Ik wil NFL Sunday Ticket delen met mijn gezin.

Delen met je gezin is niet inbegrepen bij het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement. Meer informatie

Ja. Als je een Google-gezinsgroep maakt, kun je zonder extra kosten de toegang tot Primetime-kanalen (zoals NFL Sunday Ticket) delen met maximaal 5 andere mensen in je huishouden.

Belangrijk: Je kunt geen Google-gezinsgroep starten of eraan deelnemen met een Google Workspace-account. Als je NFL Sunday Ticket met je gezinsgroep wilt delen, moet je een gewoon Google-account maken of erop inloggen.

Wil je meer weten over delen met je gezin? Meer informatie over: