Informació general i requisits d'idoneïtat del programa d'afiliats de Compres a YouTube

Programa d'afiliats de Compres a YouTube 🛍️

El programa d'afiliats de Compres a YouTube et proporciona una manera de guanyar diners a YouTube, alhora que ajuda el teu públic a trobar els productes que més els agraden. Amb aquest programa, pots:

• Ajudar els fans a comprar: en etiquetar productes al teu contingut, els fans poden cercar ràpidament informació útil, com ara els preus, i continuar mirant el vídeo mentre tramiten una compra al lloc web del detallista.
  • Treure més profit de la teva empresa a YouTube: el programa d'afiliats ajuda a mostrar el teu contingut de compres de qualitat a més marques i espectadors en tot YouTube, cosa que augmenta el potencial dels teus guanys globals amb YouTube. També guanyaràs una comissió competitiva quan els fans facin una compra.
  • Passar més temps creant contingut: com que pots etiquetar productes, obtenir estadístiques i revisar els guanys a YouTube Studio, pots dedicar més temps a crear contingut atractiu i menys a gestionar enllaços.
Nota: actualment aquest programa està disponible per als creadors aptes dels EUA. Si vols mostrar interès per unir-te a la campanya de manera anticipada o recomanar marques específiques, emplena aquest formulari. Emplenar el formulari no garanteix una invitació.

Programa d'afiliats de Compres a YouTube

Requisits d'idoneïtat

Per poder convidar-te al programa, has de complir aquests requisits d'idoneïtat mínims:

Com pots unir-t'hi

Un cop compleixis els requisits per unir-te al programa, pots registrar-te a YouTube Studio.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Guanys.
  3. A Programes, fes clic a Uneix-me ara.
  4. Revisa i accepta les condicions del servei del programa d'afiliats de Compres a YouTube.
  5. Ja ets dins! Pots començar a etiquetar productes al teu contingut. Assegura't de seguir les directrius d'etiquetatge.

Venedors afiliats i ofertes

Un cop formis part del programa, podràs etiquetar productes de la nostra extensa llista de venedors participants i veure'n els percentatges de comissió. Pots passar a l'acció sol·licitant mostres gratuïtes de productes, veient productes en oferta i rebent comissions més altes dels venedors. Obtén informació sobre com pots etiquetar productes al teu contingut.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Guanys i després Compres i després Explora les ofertes d'afiliats.

3. A "Passa a l'acció", pots fer clic a Comissió, Promocions o Mostres.

• Nota: fes clic en un venedor per obtenir-ne més detalls. També pots ordenar els venedors alfabèticament o per comissió més alta.

Llistes de venedors afiliats

Un cop formis part del programa, podràs començar a etiquetar productes de la nostra extensa llista de venedors, com ara:

Entendre els guanys

Totes les marques i botigues participants definiran els percentatges de comissió i el període d'atribució per a cada producte. Els percentatges de comissió es mostraran al costat de cada producte. Aquest percentatge és el que es pagarà. Quan un espectador faci clic al producte etiquetat i faci una compra, guanyaràs comissions. Pots utilitzar YouTube Analytics per comprovar els teus ingressos de YouTube.

Nota: les comissions obtingudes es pagaran a través d'AdSense per a YouTube en un termini de 60 a 120 dies després de la compra per tenir en compte les devolucions dels clients. Si un client torna el producte, es revertiran les comissions.

Emplaçaments de productes de pagament, patrocinis i recomanacions

Si inclous als teus vídeos patrocinis, recomanacions i emplaçaments de productes de pagament o altres continguts que requereixin mostrar una comunicació als espectadors, has de complir les polítiques d'emplaçaments de productes de pagament de YouTube. Consulta aquest article per obtenir més informació.

Resoldre problemes relacionats amb el registre

Tot seguit s'indiquen alguns mètodes habituals per resoldre els errors que et pots trobar en registrar-te:

• És possible que el teu canal no sigui apte. Revisa els criteris d'idoneïtat anteriors per confirmar si el teu canal compleix els requisits.
  • Si un propietari de contingut gestiona el teu canal, has de demanar-li que accepti l'acord en nom teu.
  • És possible que hagis iniciat la sessió al canal de YouTube incorrecte. Canvia al canal que creus que és apte i torna-ho a provar.

Nota: un cop s'hagi confirmat que el problema no es deu a cap de les situacions anteriors, contacta amb l'assistència per a creadors per obtenir més ajuda.

Pràctiques recomanades i recursos

Per treure el màxim profit del programa d'afiliats des del primer dia, et recomanem:

• Destacar ofertes i promocions de marques populars: comprova si el producte que vols destacar et permet generar comissions i planifica el contingut en funció de les ofertes i promocions que siguin més rellevants per a tu.
  • Etiquetar productes rellevants i utilitzar una CTA per generar vendes: etiqueta el contingut amb els productes que es mostrin als vídeos o curts i utilitza una crida a l'acció perquè el públic sàpiga que pot comprar.
    • Utilitzar la funció d'etiquetatge massiu per etiquetar productes en tots els vídeos: a la secció Guanys de YouTube Studio, ves a la pestanya Compres and then Etiqueta productes and then Revisa els vídeos amb suggeriments de productes per etiquetar que s'han trobat a la descripció del vídeo.
      • Per etiquetar productes determinats, fes clic a la imatge del producte and then fes clic a ETIQUETA al costat dels productes pertinents o a ETIQUETA'LS TOTS per etiquetar tots els productes.
      • Per etiquetar productes d'un o diversos vídeos, selecciona els vídeos pertinents o selecciona tots els vídeos and then ETIQUETA.
  • Inspirar-te en marques i creadors: dona una ullada al contingut afiliat dels creadors de YouTube per trobar inspiració per al teu contingut.

Paquet d'inici per a creadors

Un paquet d'iniciació ple de recursos, com ara consells de configuració, pràctiques recomanades i adhesius divertits que pots afegir al teu contingut.

Llista de reproducció del creador afiliat

Inspira't amb altres creadors aquí i dona una ullada al seu contingut afiliat a YouTube.

Bonificació pel rendiment per als afiliats de Compres a YouTube

Nota: la bonificació pel rendiment per a afiliats de Compres a YouTube va finalitzar el 2023.

La bonificació pel rendiment per als afiliats de Compres a YouTube ofereix als creadors aptes l'oportunitat exclusiva d'augmentar els guanys etiquetant productes al teu contingut. Pots guanyar una bonificació basada en les vendes totals dels teus productes etiquetats entre el 27 d'octubre i el 30 de novembre i entre l'1 i el 31 de desembre de 2023. Aquesta bonificació no substitueix altres incentius en curs de marca ni de detallista i se suma a les comissions que s'obtenen amb les vendes generades.

Per guanyar una bonificació al mes, els creadors aptes han d'arribar als nivells de vendes següents (imports en USD):

• Bonificació de 30 $ per unes vendes de productes totals de 300 $
  • Bonificació de 120 $ per unes vendes de productes totals de 1.000 $
  • Bonificació de 750 $ per unes vendes de productes totals de 5.000 $
  • Bonificació de 3.000 $ per unes vendes de productes totals de més de 15.000 $

El pagament de la bonificació obtinguda es calcularà en funció de les vendes totals, menys el valor de les devolucions que s'hagin fet durant els 45 dies posteriors a la finalització del període de bonificació. El pagament de la bonificació obtinguda es mostrarà al teu compte d'AdSense per a YouTube en un termini de 120 dies a partir del moment en què finalitzi el programa cada mes.

Nota: la bonificació pel rendiment per a afiliats de Compres a YouTube es regeix per les condicions del servei del programa d'afiliats de YouTube. Google pot cancel·lar la bonificació pel rendiment per a afiliats de Compres a YouTube en qualsevol moment amb avís previ. Google es reserva el dret de denegar el pagament per motius com les transaccions generades mitjançant mètodes enganyosos, abusius, fraudulents o d'altres mitjans no vàlids segons ho determini Google.