Problem med kontrollpanelen

Det går inte att komma åt kontrollpanelen

Om ditt Google-konto är ett Google Apps for Business-konto är tjänsten Anpassad sökning inaktiverad för konton som standard. Kontakta administratören av Google Apps och be att tjänsten aktiveras för ditt konto. Använd den här hjälpartikeln om Google Apps

Om Anpassad sökning inte visas i ditt Google Apps for Business-konto bör du kunna lägga till tjänsten.

Felet ”Ogiltig e-postadress”.

Om felet ”Ogiltig e-postadress” visas när du lägger till en användare som administratör för en sökmotor kontrollerar du att användaren har ett giltigt Google-konto. Om så inte är fallet följer du instruktionerna för att skapa ett. Försök sedan lägga till användaren igen.