Pixel-puhelimen vesivahinkojen estäminen

Pixel-puhelimet, myös Pixel Fold, on suunniteltu vedenkestäviksi. Vedenkestävyys voi heikentyä puhelimen normaalin kulumisen myötä. Voit pidentää Pixel-puhelimen käyttöikää välttämällä vesivahinkoja.

Lue lisää puhelimen vedenkestävyysluokituksesta teknisistä tiedoista.

Vesivahinkojen estäminen

Puhelimen pitäminen ehjänä

Puhelimen pitäminen kuivana

• Älä upota puhelintasi nesteeseen.
  • Älä aseta puhelinta lavuaariin tai vie sitä suihkuun, saunaan tai kylpyammeeseen.
  • Älä vie puhelinta uima-altaaseen tai muuhun veteen.
Vinkki: Jos olet lähellä vettä tai höyryä, kuuntele puhelimen ääntä kauempaa Bluetooth-kaiuttimella.

Jos puhelimesi tippuu veteen

1. Nosta se pois vedestä.
  2. Sammuta puhelin.
  3. Kuivaa se pehmeällä kankaalla.
  4. Aseta se tasaiselle alustalle kuivumaan huoneenlämmössä.

Jos puhelimellesi on jo tapahtunut vesivahinko

Korjausvaihtoehtoja

Voit korjata vahingoittuneen puhelimen. Lue lisää korjausvaihtoehdoista.

Takuu

Takuu ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuuksista tai ulkoisista syistä (esim. vesivahingot). Lue lisää takuusta.