Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner | Februar 2019

Takk for interessen din for nyhetsbrevet vårt og for at du deler tilbakemeldinger og artikler. Den tredje utgaven gis ut mot slutten av Black History Month og bare noen få dager før den internasjonale kvinnedagen. Når vi hører om det gode arbeidet ideelle organisasjoner gjør for å fremme likestilling og likeverd, engasjerer det oss i Google for ideelle organisasjoner-teamet!

Hva er nytt?

Bruk teamdisker til å dele alle filer som er relevante for teamet ditt

Teamdisker er et delt område der team enkelt kan lagre, søke i og få tilgang til filene sine overalt og fra alle typer enheter. Filene i en teamdisk tilhører teamet i stedet for en enkeltperson, så selv om en frivillig eller et medlem av organisasjonen forlater den ideelle organisasjonen, blir filene værende.

Gjennom Google Digitalt Verksted får du tilgang til kostnadsfrie kurs i historiefortelling og design på nettet

Det er viktig å fortelle målgruppen historien om organisasjonens ideelle formål og innvirkning. Ideene dine blir mer effektive hvis du vet hvordan du deler dem. Finn ut hvordan du lager effektive, engasjerende og morsomme presentasjoner på dette kostnadsfrie kurset på nettet.

Bruk Google Analytics-mål for å spore det som er viktig for organisasjonen din

Med Google Analytics blir det enkelt å spore donasjoner på nettet, registreringer av frivillige eller andre meningsfulle handlinger på nettstedet ditt. Du kan for eksempel opprette et destinasjonsmål og måle hvor mange ganger besøkende så «takkesiden» etter fullført registreringsprosess for frivillige. Det tar ikke lang tid.

Tips og triks

Bruk Test nettstedet mitt for å sjekke resultatene til nettstedet til den ideelle organisasjonen din

Med Test nettstedet mitt kan du finne ut hvordan den ideelle organisasjonen kan måle resultatene for nettstedet sitt på alle typer enheter, fra mobilenheter til datamaskiner, helt kostnadsfritt. I verktøyet finner du en liste over spesifikke feilrettinger som kan hjelpe deg med å kommunisere raskere med folk på nettet. Du kan begynne med å skrive inn nettadressen til nettstedet ditt på siden for verktøyet.

Bli en G Suite-mester med praktiske nettkurs med virkelige scenarioer

Hvis du vil finne ut hvordan G Suite kan hjelpe deg med å utføre daglige oppgaver, bør du ta en titt på disse leksjonene på nettet. Finn ut hvordan du kan bruke G Suite-produkter til å planlegge arrangementer, administrere budsjetter, kommunisere effektivt og mye mer.

Historier om ideelle organisasjoner

DonorsChoose.org samlet inn USD 497 000 i donasjoner på ett år via Google Ad Grants

På DonorsChoose.org-plattformen oppretter lærere over hele USA prosjekter med forespørsler om ressursene elevene trenger, og givere gir til prosjektene som inspirerer dem. På bare ett år, via Ad Grants, samlet den ideelle organisasjonen inn ytterligere USD 497 000 fra rundt 5000 donasjoner, mottok 7400 lærerregistreringer og 6600 nye lærerprosjektinnsendinger. Klikk her for å lese hele suksesshistorien på Ad Grants-nettstedet.

Fortell oss hvordan den ideelle organisasjonen din bruker Google-produkter, ved å sende inn informasjonen via dette skjemaet.

Den ideelle organisasjonen kan bli presentert i et fremtidig nyhetsbrev eller en fremtidig video for Google for ideelle organisasjoner.

Ta en titt på Google for ideelle organisasjoner-bloggen, Twitter, Facebook og YouTube-kanalen

Hvis du har en Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du melde deg på nyhetsbrev ved å oppdatere e-postinnstillingene dine her og merke av i boksen ved siden av «Nyhetsbrev».