Google järjestöille ‑uutiskirje | Helmikuu 2019

Kiitos, että osoitit kiinnostusta uutiskirjettämme kohtaan ja jaoit palautetta sekä tarinoita. Kolmas numeromme ilmestyy afroamerikkalaisen historian kuukauden lopussa, vain muutama päivä ennen kansainvälistä naistenpäivää. Me Google järjestöille ‑tiimissä pysymme motivoituneina, kun kuulemme järjestöjen tekemästä hienosta työstä oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon eteen.

Uutta

Jaa tiimille olennaisia tiedostoja tiimin Driveillä

Tiimin Drivet ovat jaettu tila, joita tiimit voivat helposti käyttää tiedostojen tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen missä tahansa, millä tahansa laitteella. Tiimin Drivessä olevat tiedostot kuuluvat yksittäisen henkilön sijaan koko tiimille, joten vaikka vapaaehtoinen tai jäsen jättäisikin järjestön, tiedostot säilyvät.

Google Digital Garage tarjoaa tarinankerronnan ja suunnittelun kursseja maksutta verkossa.

Järjestön tehtävästä ja vaikutuksesta kertominen auttaa luomaan yhteyden yleisöön. Ideoidesi teho kasvaa entisestään, jos tiedät, miten niitä kannattaa jakaa. Lue, miten voit luoda tehokkaita, kiinnostavia ja hauskoja esityksiä tällä kurssilla maksutta.

Seuraa järjestöllesi tärkeitä tietoja Google Analyticsin tavoitteilla

Google Analytics helpottaa verkkolahjoitusten, vapaaehtoiseksi ilmoittautumisten ja muiden sivustosi tärkeiden toimintojen seurantaa. Voit esimerkiksi luoda määränpäähän liittyvän tavoitteen ja mitata, kuinka monta kertaa kävijät näkivät kiitossivun ilmoittauduttuaan vapaaehtoisiksi. Tämä vain minuutin.

Vinkkejä ja neuvoja

Pidä silmällä järjestösi sivuston kehitystä Test My Site ‑työkalulla

Test My Site on maksuton tapa mitata järjestön sivuston kehitystä niin mobiililaitteilla kuin tietokoneilla. Se tarjoaa luettelon korjauksista, joiden avulla voit luoda yhteyden verkossa oleviin ihmisiin entistä nopeammin. Pääset alkuun kirjoittamalla sivustosi URL-osoitteen työkalun sivulle.

Ota G Suite haltuun oppitunneilla, joiden harjoitukset perustuvat todellisiin tilanteisiin

Jos haluat tietää, miten G Suite voi auttaa päivittäisten tehtävien suorittamisessa, nämä verkko-oppitunnit ovat etsimäsi apuväline. Opi käyttämään G Suitea tapahtumien suunnitteluun, budjetin hallintaan, tehokkaaseen kommunikointiin ja moneen muuhun.

Järjestöjen tarinoita

DonorsChoose.org keräsi vuodessa 497 000 $:n arvosta lahjoituksia Google Ad Grantsin kautta

DonorsChoose.org-alustalla yhdysvaltalaiset opettajat voivat luoda projekteja resurssien pyytämistä varten ja lahjoittajat voivat antaa tukensa heitä innoittaville hankkeille. Vuoden aikana Ad Grantsin kautta saamamme tuki kasvoi mainosten ansiosta 5 000 lahjoituksella ja 497 000 dollarilla. Opettajien rekisteröitymisiä kertyi 7 400 ja uusia opettajien projekteja 6 600. Klikkaa tätä, niin voit lukea menestystarinan alusta loppuun Ad Grants ‑sivustolla.

Kerro muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita, lähettämällä tiedot tällä lomakkeella.

Järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin, Twitter-sivuunFacebook-sivuun ja YouTube-kanavaan

Jos sinulla on Google järjestöille ‑tili, voit tilata uutiskirjeet päivittämällä sähköpostiasetuksesi täältä ja valitsemalla Uutiskirjeet-valintaruudun.