Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Nyhedsbrev fra Google til nonprofitorganisationer | Januar 2019

Tak til alle, der har indsendt feedback om det første nyhedsbrev fra Google til nonprofitorganisationer. Vi lytter til jer, og vi arbejder på at inkludere nye casestudier om nonprofitorganisationer samt tips og tricks til produkter i vores fremtidige nyhedsbreve.

Nyheder

Gå i dybden sammen med os i to kommende livestreams

Google til nonprofitorganisationer hoster to YouTube-livestreams i løbet af de næste par måneder. Vi håber, at du vil deltage og stille spørgsmål i livestreamchatten.

Certificerede Ad Grants-eksperter

Fællesskabet for certificerede Google Ad Grants-eksperter har en mission om at forbedre Ad Grants-oplevelsen for legatmodtagere. Certificerede eksperter er bureauer og konsulenter, der tilbyder viden om Ad Grants og nonprofitsektoren for at hjælpe legatmodtagere med at bruge deres Ad Grants-donation effektivt.

Få flere donationer til din nonprofitorganisation via Google Assistent

Med Google Assistent kan folk nu donere til alle offentlige 501(c)(3)-velgørenhedsorganisationer i USA ved hjælp af stemmen. Donationer kan foretages bare ved at sige:

• "Hey Google, doner til velgørenhed"

• "Hey Google, doner til [navnet på velgørenhedsorganisationen]"

Donationer fordeles via vores samarbejdspartner, Network For Good. Vi håber, at det enkle og praktiske ved at donere med Google Assistent opmuntrer flere til at donere til de sager, de går op i.

Tips og tricks

Få bedre data om din nonprofitorganisations website

Google Analytics er et effektivt værktøj, der nemt giver indblik i, hvordan brugere interagerer med din nonprofitorganisations website, så du ved, hvilken type indhold og hvilke oplevelser der fungerer, og hvilke der ikke gør. Besøg Hjælp til Analytics, og se, hvordan du konfigurerer det, og hvordan Analytics kan hjælpe dig med Ad Grants-konvertionssporing.

Bliv klogere på G Suite med interaktive kursusværktøjer

Er du lige begyndt at bruge G Suite, og vil du gerne have tips til Gmail, Kalender osv.? Konfigurer Chrome-udvidelsen G Suite-kurser, så du kan få adgang til G Suite-lektioner i dit eget tempo direkte i din browser. Få flere oplysninger om Chrome-udvidelsen til G Suite her.

Historier fra nonprofitorganisationer

De japanske pigespejdere udvider deres programtilbud til hele landet ved hjælp af Google-produkter.

Det er noget af et foretagende at støtte 30.000 piger og unge kvinder i Japan med programmer, der styrker deres selvstændighed, men de japanske pigespejdere formår at gøre dette sikkert og effektivt ved hjælp af G Suite-apps som Gmail, Drev og Analyse. "Værktøjerne i Google til nonprofitorganisationer hjælper os ikke kun med at sikre, de japanske pigespejderes programmer forbliver organiserede og effektive, men også med at visualisere organisationens vigtige arbejde med at motivere og selvstændiggøre piger og unge kvinder," siger Rumiko Meguro fra PR- og indsamlingsteamet. Læs mere om de japanske pigespejdere og deres udvikling med Google til nonprofitorganisationer her.

Vil du fortælle historien om, hvordan din nonprofitorganisation bruger Google-produkter?

Indsend oplysningerne via denne formular, så kommer den måske med i et fremtidigt nyhedsbrev eller en video fra Google til nonprofitorganisationer.

Se bloggen for Google til nonprofitorganisationer