Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner | mars 2021

Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner

Optimaliser nettstedet til den ideelle organisasjonen din med Search Console

Finn ut hvordan nettstedet ditt gjør det i Google Søk, ved hjelp av denne opplæringen for ideelle organisasjoner

Det kan hende at fellesskapet ditt og støttespillere bruker Google Søk til å finne organisasjonen din. Med disse tipsene fra Search Console-teamet kan du gjøre nettstedet ditt enkelt å finne.

Se opplæringen

Nyheter

Søk om å bli med i Google.org Impact Challenge for kvinner og jenter

Impact Challenge inviterer organisasjoner som støtter kvinner og jenters økonomiske stilling, til å søke. Impact Challenge deler ut totalt 25 millioner dollar til organisasjonene som blir valgt ut. Finn ut mer.

Se veiledninger som viser deg hvordan organisasjonen din kan få mest mulig nytte av Googles digitale verktøy

Trenger du hjelp til å administrere frivillige, samarbeide eksternt eller få innsikt? Ta en titt på de oppdaterte veiledningene våre. Utforsk nå

Samle inn penger direkte på YouTube med YouTube Veldedighet

YouTube Veldedighet er et verktøy som hjelper ideelle organisasjoner med å samle inn penger direkte på YouTube. Det er tilgjengelig for kanaler i USA med over 10 000 abonnenter. Samarbeid med skapere eller samle inn penger fra videoene og direktesendingene på kanalen din. Finn ut mer

Utforsk beslutningsveiledningen for sosiale medier for ideelle organisasjoner

Hvis du ønsker å lage en strategi for sosiale medier, bygge opp en målgruppe, velge de riktige plattformene med mer, kan du ta en titt på veiledningen og arbeidsarkene om virkningen av teknologi (kostnadsfrie). Last ned her

Del historien om hvordan den ideelle organisasjonen din bruker Google-produkter

Fyll ut dette skjemaet, så kan du bli presentert i et fremtidig nyhetsbrev eller en fremtidig video om Google for ideelle organisasjoner.

Motta nyhetsbrevet for Google for ideelle organisasjoner direkte i innboksen

Finn ut mer

Følg oss på sosiale medier

Twitter          Facebook          YouTube