Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Hintavertailupalveluiden tapahtumahallintapaneeli

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa hintavertailupalveluiden toimintojen hallintapaneelista uudessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Tapahtumien hallintapaneelista voit nähdä verkkotunnuksesi tapahtumat eri hintavertailupalveluissa, jotka mainostavat puolestasi.

Näin pääset hallintapaneeliin:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Työkalut-kohdasta Shopping-mainosten käyttöönotto.
  3. Tapahtumien hallintapaneeli näyttää koostetut klikkaukset ostosvertailupalvelun mukaan eriteltynä eri ajanjaksoilta.

Huomaa, että näet tiedot vain hintavertailupalveluista, jotka ovat sallineet tietojen jakamisen kanssasi.

Näytettävät tiedot

Hallintapaneelissa näkyy koostetut klikkaukset hintavertailupalvelun mukaan eriteltynä kaikille hintavertailupalveluille, joissa tuotteitasi mainostetaan tai listataan. Tiedot kattavat kaikkien kampanjoidesi klikkaukset (poislukien staattiset uudelleenmarkkinointimainokset) ja sisältävät kaikki tuotteet, joiden kohdemaa on hintavertailupalveluohjelmaan kuuluva maa.

Hallintapaneelissa näkyy enintään viisi hintavertailupalvelua kerrallaan. Voit näyttää viisi parasta hintavertailupalvelua (tulosten perusteella) tai valita haluamasi viisi palvelua. Hallintapaneelissa näkyy enimmillään 30 päivän tiedot.

Jotta tietty hintavertailupalvelu näkyisi hallintapaneelissasi, sen on sallittava tietojen jakaminen. Jos et näe hintavertailupalvelua, jonka uskot mainostavan verkkotunnustasi, palvelu ei todennäköisesti ole sallinut tietojen jakamista. Kun hintavertailupalvelu sallii tietojen jakamisen, näet tiedot takautuvasti aina siihen päivään saakka, jolloin palvelu aloitti verkkotunnuksesi mainostamisen.