Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tilauksen vähimmäisarvon määrittäminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat, että asiakkaat ostavat tuotteita jollakin vähimmäissummalla (esimerkiksi 30 USD) ennen kuin toimitat tuotteet (joko lisämaksusta tai maksutta), voit lisätä tilaukselle haluamasi vähimmäisarvon määrittäessäsi toimitusasetuksia. Jos jonkin tuotteesi hinta on pienempi kuin tilauksen vähimmäisarvo, asiakas ei voi ostaa tällaista tuotetta erikseen. Tällaisissa tilanteissa on erityisen tärkeä määrittää tilauksen vähimmäisarvo.

Jos tarjoat maksuttoman toimituksen tietystä tilauksen summasta alkaen ja veloitat toimitusmaksun tätä pienemmistä tilauksista, älä lisää tilauksen vähimmäisarvoa toimitusasetuksiin. Aseta tilauksen vähimmäisarvo vain, jos et toimita vähimmäisarvoa pienempiä tilauksia lainkaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä tilauksen vähimmäisarvon toimitusasetuksiisi.

Toimi näin

Toimituspalvelustasi riippuen sinun täytyy ehkä vaatia, että asiakkaat ostavat sivustoltasi tuotteita vähintään tietyn summan arvosta ennen kuin voit toimittaa tuotteet. Jos tilauksen vähimmäisarvo on korkeampi kuin jonkin Kauppiaskeskukseen lisäämäsi tuotteen hinta, sinun täytyy lisätä tilauksen vähimmäisarvo myös toimitusasetuksiin.

Jos vaadit jonkin tuotteen toimitusta varten ostokselle vähimmäismäärää, ilmoita tilauksen vähimmäisarvoksi tätä määrää vastaava arvo. Tilauksen vähimmäisarvon tulee vastata vähimmäismäärään sisältyvien kaikkien tuotteiden yhteisarvoa. Lue lisää tukkuna myytävien tuotteiden hinnan ja tilauksen vähimmäisarvon ilmoittamisesta

Tämä arvo näkyy asiakkaille mainoksessa, joten he tietävät toimitusrajoituksista jo ennen sivustollesi siirtymistä. Kun kerrot tilauksen vähimmäisarvosta suoraan, et joudu maksamaan sellaisten ihmisten klikkauksista, jotka eivät ole valmiita ostamaan lisätuotteita saavuttaakseen vähimmäisarvon.

Tilauksen vähimmäisarvo on ilmoitettava myös maissa, joissa toimituskuluja ei tarvitse ilmoittaa.

Huom. Tilauksen vähimmäisarvo on valittava tilitason toimitusasetuksissa. Jos ilmoitat toimituskulut toimitus-määritteellä, tilitason asetukset ohitetaan eikä valitsemasi vähimmäisarvo ole voimassa. Muista valita toimituskulut tilitasolla, jos tilauksen vähimmäisarvo pitää ilmoittaa.

Milloin se näkyy

Asiakkaat eivät välttämättä näe tietoa tilauksen vähimmäisarvosta jokaisessa mainoksessasi tai maksuttomassa tuotelistauksessasi. Seuraavat seikat vaikuttavat siihen, milloin tieto tilauksen vähimmäisarvosta näytetään asiakkaille:

• Halvimmat toimituskulut tuotteelle käytettävistä toimituspalveluista määräävät, näytetäänkö tilauksen vähimmäisarvo.
  • Asiakkaat näkevät tilauksen vähimmäisarvon vain, kun tuotteen hinta on alempi kuin tilauksen vähimmäisarvo.
  • Asiakkaat eivät näe tilauksen vähimmäisarvoa, kun tuotteen hinta on sama tai korkeampi kuin tilauksen vähimmäisarvo.

Ohjeet

Lisää arvo (esimerkiksi 30 USD) määrityksen aikana Lisäasetukset-kentässä jokaiselle toimitusvaihtoehdolle, joka edellyttää tilauksen vähimmäisarvoa.

Jos tilauksen vähimmäisarvo koskee vain tiettyjä tuotteita, voit lisätä arvon vain näihin tuotteisiin lähetyksen tunnisteen avulla:

1. Lisää ensin kyseisiin tuotteisiin lähetyksen_tunniste [shipping_label] ‐määrite.
  2. Toimitusasetuksia määrittäessäsi suodata tuotteet lähetyksen tunnisteen perusteella.

Jos tilauksen vähimmäisarvo voi vaihdella asiakkaan mukaan (esimerkiksi sen perusteella, onko hän jonkin ohjelman jäsen tai milloin hän on viimeksi tehnyt tilauksen), ilmoita vähimmäisarvo, jolla tilaus toimitetaan.

Lue lisää hinta-määritteen käytöstä tilauksen vähimmäisarvon kanssa

Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja tarkastuksen pyytämiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.