Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin syötteiden yleisimpiä ongelmia

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos dynaamiset uudelleenmarkkinointimainoksesi eivät näy, tarkista ensin seuraavat asiat datasyötteessäsi:

1. Datasyötettäsi ei ole käsitelty kokonaan, ja sen tarkastus on vielä käynnissä.
    • Ensimmäisellä latauksella datasyötteen käsittely kestää enintään kolme arkipäivää.
  2. Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilejäsi ei ole linkitetty.
    • Jotta voit käyttää dynaamista uudelleenmarkkinointia, kampanja on linkitettävä Kauppiaskeskus-tiliin.
      • Tarkista Google Ads ‑kampanjan Asetukset.
      • Jos näet aktiivisen Kauppiaskeskus-tilin tunnuksen, tili on linkitetty. Jos et, tiliä ei ole linkitetty.
      • Linkitä tili seuraavan artikkelin ohjeiden mukaan.
  3. Kauppiaskeskus on määritetty sisältämään aikuisille suunnattuja tuotteita Kauppiaskeskuksen asetuksissa.
  4. Datasyötteesi on tyhjä.
    • Jos haluat tarkistaa lataamasi syötteen sisällön, voit tehdä sen klikkaamalla vasemmasta navigointivalikosta Tuotteet, siirtymällä Syötteet-välilehdelle ja klikkaamalla syötteen nimeä. Valitse syöte esiin tulevalla syötteen tilan yhteenvetosivulla. Syöte avautuu Käsittely-välilehdelle.

Onko sinulla edelleen ongelmia syötteiden kanssa? Lisää ohjeita on datasyötteiden vianetsintää koskevassa artikkelissa.