I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Oversigt over specifikationen for produktdata i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Siden med den komplette specifikation for produktdata i Merchant Center viser alle de attributter, du skal angive, før dine produkter kan vises i Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser.

Nogle attributter er påkrævede for alle produkter, nogle er påkrævede for bestemte typer af produkter (f.eks. beklædning), og nogle anbefales blot. Hvis du ikke angiver en påkrævet attribut, kan det forhindre, at det pågældende produkt vises i Shopping-annoncer og fortegnelser, hvorimod manglende anbefalede attributter kan resultere i, at produkter vises mindre hyppigt. Læs hele dokumentet for at sikre, at dine produkter vises i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.

Specifikationen for produktdata vejleder også i, hvordan du indsender data af høj kvalitet til Google. Aktuelle, omfattende og nøjagtige produktdata er med til at tiltrække kunder til dine produkter. Du undgår bl.a. utilfredsstillende datakvalitet med følgende optimale løsninger:

Overview of Merchant Center’s product data specification [infographic]

Hvis du vil undgå, at dit feed suspenderes, skal du omhyggeligt læse de relevante politikker vedrørende gratis visning af produkter på Google, politikkerne for Shopping-annoncer og specifikationen for produktdata.