Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Googlen paikallisen varaston käyttöönotto Google & YouTube ‑sovelluksessa

Tämä artikkeli on tarkoitettu Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen käyttäjille

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Jos hallinnoit varastoa eri sijainneissa, voit mainostaa tuotteitasi ja tavoittaa lähellä olevia asiakkaita, jotka tekevät hakuja Googlessa. Paikallista tiedonhakua tukevan paikallisen varaston avulla Google voi näyttää asiakkaillesi, missä tuotteesi sijaitsevat. Näin he voivat ostaa heille sopivasta paikasta.

Kun olet ottanut paikallisen varaston käyttöön Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksessa, voit lisätä tuotteesi paikallisina tuotemainoksina ja maksuttomina paikallisina listauksina.

Sisällys

Vaatimukset

Varmista, että verkkokauppasi täyttää seuraavat vaatimukset:

Shopifyn vaatimukset

• Sinun on käytettävä Shopifyn Point of sale ‑sovellusta.
  • Sinulla on oltava fyysinen toimipiste, jossa myyt tuotteita.
  • Sinun on käytettävä Shopifyn Point of sale ‑sovelluksen varastoa. Voit lisätä tuotteiden määrän kussakin jälleenmyyntipaikassa.
  • Sinulla on oltava vähintään 11 tuotetta.

Googlen vaatimukset

Googlen paikallisen varaston käyttöönotto

Voit ottaa Googlen paikallisen varaston käyttöön ja mainostaa tuotteitasi paikallisesti näin:

Googlen paikallisen varaston käyttöönotto-oppaan avaaminen

• Valitse Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksesta Overview (Yleiskatsaus) ‑välilehti.
  • Vieritä Local inventory (Paikallinen varasto) ‑kohtaan.
  • Siirry käyttöönotto-oppaaseen klikkaamalla Get started (Aloita).

Google Yritysprofiilin luominen

• Klikkaa käyttöönotto-oppaasta Create profile (Luo profiili) ja rekisteröi itsellesi maksuton Google Yritysprofiili.
  • Jos sinulla on jo profiili, valitse I already have a profile (Minulla on jo profiili).

Google Yritysprofiilien avulla voit lisätä kauppasi Googleen, jotta toimipisteesi näkyvät Google Mapsissa ja Haussa. Kun lisäät sijainteja, muista käyttää Shopifyssa täsmälleen samaa osoitetta kuin kauppojesi sijainneissa, jotta varastotiedot voidaan synkronoida saumattomasti.

Tuotteiden valmisteleminen synkronointia varten

Jos haluat synkronoida tuotteesi Shopifyn ja Google Kauppiaskeskuksen välillä, sinulla on oltava vähintään 11 hyväksyttyä tuotetta Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen Overview (Yleiskatsaus) ‑sivun Product listings (Tuotelistaukset) ‑osiossa.

Vahvista, että tuotteesi täyttävät nämä vaatimukset, klikkaamalla I understand (Ymmärrän).

Google-tilien linkittäminen

Kun olet vahvistanut vaatimukset tuotteiden valmistelemiseksi synkronointia varten, sinun on linkitettävä Google Yritysprofiili Google Kauppiaskeskus ‑tiliisi.

Lisää Link accounts (Linkitä tilit) ‑kohtaan Google Yritysprofiilin luomisessa käyttämäsi sähköpostiosoite ja klikkaa Link (Linkitä).