Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuki Googlen ulkopuolisten alustojen käyttäjille

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Jos hoidat Googlessa käytävää verkkokauppaa ensisijaisesti jonkin muun alustan kuin Kauppiaskeskuksen kautta (esim. GoDaddy tai WooCommerce), sinun on ehkä ratkaistava tiliisi liittyvät ongelmat kyseisen alustan tukipalveluiden avulla. Tässä joitakin suosittuja kolmannen osapuolen alustoja ja linkkejä materiaaleihin, joista voi olla apua:

Alusta Lisätietoa
BigCommerce Tuki
Cafe24 Tuki
GoDaddy Tuki
LojaIntegrada Tuki
Prestashop Tuki
STORES Tuki
Wix Tuki
WooCommerce Tuki

Ohjekeskuksen materiaalit

Joissakin tapauksissa sinun on ehkä hoidettava asioita linkitetyllä Kauppiaskeskus-tililläsi, vaikka käyttäisitkin ensisijaisesti toista alustaa. Poikkeukset:

Tarjoukset

Jos haluat jättäytyä pois tarjouksista, sinun on ehkä käytettävä Kauppiaskeskusta. Lue lisää tarjousten luomisesta ja ylläpidosta kolmannen osapuolen kumppanien avulla.

Käytännöt

Jos otat tukeen yhteyttä käytäntöongelmia tai tilin jäädytystä koskevissa asioissa, asiakaspalvelijat voivat ohjata sinut Kauppiaskeskukseen tekemään muutoksia tilillesi.