Waar je content kan worden weergegeven

Dit beleid is geüpdatet. Je kunt het huidige beleid hier vinden.

Als je content wordt geaccepteerd voor externe publicatie, is deze zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot Google-producten, waaronder Zoeken en Maps. Dit geldt ook voor de profielnaam en -foto die op je pagina Over mij wordt weergegeven.

Als je je ervaringen, afbeeldingen of video's, of de locatie waar je deze hebt gemaakt, niet wilt delen, moet je deze niet publiceren via deze service. Als je je bijdrage of je account verwijdert, blijven positioneringsgegevens van afbeeldingen en verbeteringen in de kaartgegevens die van die bijdrage zijn afgeleid, mogelijk bewaard, maar zijn deze niet meer aan je account gekoppeld.

Content die je indient voor publicatie op Google Maps, moet voldoen aan het Maps-beleid voor content van gebruikers, het beleid tegen verboden en beperkte content en het beleid voor criteria voor foto's en video's. Na publicatie kan je content worden weergegeven in diverse Google-producten en -services, waaronder Google Maps, Street View, Google Earth en Google Zoeken.

Gepubliceerde content kan ook samen met je profielnaam en -foto worden weergegeven op sites van derden die gebruikmaken van insluitbare Google-widgets of de Google Maps Platform API.