Deze functie is momenteel beschikbaar in de geïntegreerde functionaliteit in Google Workspace. Lees dit artikel om aan de slag te gaan met de nieuwe functionaliteit.

Een taak maken in Gmail

Je kunt groepstaken maken, toewijzen, bewerken, afronden en verwijderen in Gmail.

Als lid van de ruimte kun je groepstaken maken en beheren in een ruimte. Taken worden getoond in de ruimte waarin ze zijn gemaakt en in de persoonlijke takenlijst van de toegewezen persoon. Op het moment dat je een taak maakt en bij alle belangrijke updates (zoals het toewijzen of voltooien van de taak) krijgt iedereen een melding via de ruimte.

Tip: Alle ruimtes en hun leden kunnen alle taken maken en beheren. Als je een Google Workspace-account gebruikt, moet je organisatie taken aanzetten om ze te gebruiken. Neem contact op met je Google Workspace-beheerder.