Sähköpostien esikatselu

Voit esikatsella sähköpostin eri näkymissä ennen sen avaamista. Voit myös halutessasi poistaa esikatseluruudun käytöstä.

Esikatseluruudun ottaminen käyttöön

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Postilaatikko-välilehti ja sitten vieritä Lukuruutu-osioon.
  4. Valitse Ota lukuruutu käyttöön ‑kohta.
  5. Valitse lukuruudun sijainti:
    • Ei jakoa
    • Postilaatikon oikealla puolella
    • Postilaatikon alapuolella
  6. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Esikatseluruudun poistaminen käytöstä

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Postilaatikko-välilehti ja sitten vieritä Lukuruutu-osioon.
  4. Poista Ota lukuruutu käyttöön ‑ruudun valinta.
  5. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.