Doorstuuradressen verifiëren

Je kunt binnenkomende e-mail automatisch doorsturen naar een ander e-mailadres. Je kunt al je e-mail doorsturen of een filter maken om e-mails door te sturen die aan bepaalde regels voldoen.

Je moet verifiëren dat het e-mailadres waarnaar je e-mail wilt doorsturen, een legitieme ontvanger is. Nadat je een doorstuuradres hebt toegevoegd, stuurt Gmail een e-mail naar dat adres met een link om de toestemming voor het doorsturen van e-mail te bevestigen.

Tip: Als je Gmail gebruikt voor je werk of school, hoef je het doorstuuradres niet in Gmail te verifiëren als het een e-mailadres van een gebruiker of groep binnen je organisatie is.