Taken voltooien zonder een bericht te verlaten

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Gmail ondersteunt dynamische e-mail. Dat is een bericht met interactieve content. In een dynamische e-mail kunt u taken uitvoeren zonder Gmail te verlaten. Je kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• Reageren op Google Agenda-afspraken
  • Vragenlijsten invullen
  • Browsen door catalogussen
  • Reacties beantwoorden in Google Documenten

Belangrijk: Als u dynamische e-mail wilt gebruiken, moet u instellen dat Gmail altijd afbeeldingen weergeeft. Meer informatie over hoe je afbeeldingen aan- of uitzet in Gmail

Dynamische e-mail in- of uitschakelen

1. Log in op je computer bij Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen en dan Alle instellingen bekijken.
  3. Zet naast Dynamische e-mail de optie Dynamische e-mail aanzetten aan of uit.
  4. Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan.