Overstappen van Microsoft Outlook naar Gmail

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Als je Microsoft Outlook gebruikte op het werk, zijn je best practices waarschijnlijk hetzelfde als de Microsoft-functies. Als je overstapt naar Gmail, krijg je nieuwe best practices: betere manieren om samen te werken en productief te zijn in dynamische hybride werkomgevingen.

Ontdek de overstaphandleidingen in het Informatiecentrum: