Meer informatie over experimenten in Google Workspace

We verbeteren onze Google Workspace-producten voortdurend. We voeren experimenten uit om beter te begrijpen welke invloed verbeteringen en wijzigingen hebben op de gebruikerservaring.

Als we een experiment uitvoeren, selecteren we een groep willekeurige gebruikers die een andere gebruikerservaring krijgen in een Google Workspace-product. Voor het experiment kiezen we willekeurige gebruikers, dus je kunt er geen toestemming voor geven of de toestemming intrekken.

Gebruikers in een experiment

We voeren alleen experimenten uit in Google Workspace-producten die zijn gekoppeld aan persoonlijke Google-accounts.

Typen wijzigingen

Het is niet altijd duidelijk dat je aan een experiment meedoet. We voeren voor subtiele wijzigingen en nieuwe functies tests uit om te zorgen dat de gebruikerservaring steeds beter wordt.

Duur

Elk experiment is anders, er is geen vaste duur voor.

Privacy van de gebruiker

Bij Google Workspace staat de privacy van gebruikers voorop. We houden ons aan de standaard privacynormen als we experimenten uitvoeren. Ontdek meer over het Privacybeleid van Google.

Het verschil tussen Google Workspace-experimenten en Google Workspace Labs

Experimenten zijn een normaal onderdeel van de manier waarop we bij Google producten ontwikkelen. Experimenten zijn niet hetzelfde als Google Workspace Labs, een programma waarin alleen genodigde gebruikers nieuwe AI-functies kunnen uitproberen. Ontdek meer over Workspace Labs.