Een ruimte verwijderen

Als u een ruimte niet meer wilt gebruiken, kunt u deze verwijderen. Nadat een ruimte is verwijderd, kunt u deze niet meer herstellen.

Belangrijk:

• U kunt een ruimte alleen verwijderen als u de rol van ruimtebeheerder heeft.
  • Als je een ruimte verwijdert, worden alle berichten en taken in de ruimte verwijderd. Rechten voor Drive-bestanden worden verwijderd, maar de bestanden zelf worden niet verwijderd.
  • Als een ruimte wordt verwijderd, kunt u deze niet meer herstellen.
  • Als u de laatste ruimtebeheerder bent en de ruimte wilt verlaten, moet u iemand anders ruimtebeheerder maken of de ruimte verwijderen.
  1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Open de ruimte die u wilt verwijderen.
  3. Klik bovenaan op de naam van de ruimte en dan Verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Tip: Als u de ruimte niet heeft gemaakt, bekijkt u meer informatie over hoe u een ruimte verlaat.