Arxivar o silenciar missatges de Gmail

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Per netejar la safata d'entrada sense suprimir els missatges de Gmail, els podeu arxivar o silenciar.

Informació sobre com funciona l'opció d'arxivar i silenciar

La secció "Tot el correu" mostra els missatges que arxiveu o silencieu.

• Arxiva:
    • El missatge es torna a col·locar a la safata d'entrada quan algú hi respon.
  • Silencia:
    • El missatge té l'etiqueta "Silenciat".
    • Els missatges nous de la conversa no arriben a la safata d'entrada.
    • Continuareu rebent el missatge a la safata d'entrada si:
      • El missatge no s'envia a ningú més.
      • El missatge s'envia a un grup de Google de què sou membre.
      • Algú us afegeix als camps "Per a" o "Cc" del missatge.

Arxivar un missatge

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Obriu el missatge que vulgueu arxivar.
  3. A la part superior, feu clic a Arxiva .

Consells:

Cercar missatges arxivats

Important: quan feu una cerca a Gmail, els resultats inclouen els missatges arxivats. Obteniu més informació sobre la cerca a Gmail.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A l'esquerra, feu clic a Més.
  3. Feu clic a Tot el correu.

Moure els missatges arxivats a la safata d'entrada

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Cerqueu el missatge arxivat.
  3. Al costat del missatge, marqueu la casella.
  4. A la part superior, feu clic a Mou a la safata d'entrada .

Silenciar o deixar de silenciar missatges

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Obriu un missatge.
  3. A la part superior, feu clic a Més Més i després Silencia o Deixa de silenciar.

Consells: