Webbläsare som stöds

Du kan använda Gmail i populära webbläsare som Chrome, Firefox och Safari.

Webbläsare som stöds av Gmail

Obs! Du måste aktivera cookies och JavaScript i alla webbläsare som du använder.

Gmail fungerar bäst i den senaste eller föregående versionen av följande webbläsare:

Öppna Gmail i webbläsaren

1. Öppna gmail.com på datorn.
  2. Logga in på Gmail.

Felsökning i webbläsaren

Webbläsaren stöds inte

Den här webbläsaren stöds inte.

Om du använder en webbläsare som fungerar med Gmail och får det här felmeddelandet kan det vara ett tillägg som orsakar problemet. Prova att inaktivera tilläggen i webbläsaren.

Om du använder Chrome kan du läsa mer om hur du hanterar tillägg.

JavaScript-fel

Om du vill logga in på Gmail måste webbläsaren vara inställd på att tillåta att JavaScript skickar cookies.

Om detta meddelande visas öppnar du webbläsarens säkerhetsinställningar och lägger till https://mail.google.com i betrodda webbplatser.

Hoppsan! Gmail fungerar inte eftersom JavaScript har inaktiverats i webbläsaren."

Om det här meddelandet visas aktiverar du JavaScript och uppdaterar sedan sidan. Anvisningar om hur du ändrar JavaScript-inställningar är olika beroende på webbläsaren, så gör en sökning på JavaScript och webbläsarens namn för att hitta rätt hjälpsida.

Om du använder Chrome kan du läsa mer om hur du ändrar webbplatsinställningar.

Cookie-fel

Funktionen för cookies i webbläsaren är inaktiverad. Aktivera den.

Om du får det här meddelandet söker du efter webbläsarens namn och cookies för att få anvisningar. Om du använder Chrome läser du om hur du aktiverar cookies.