Tuetut selaimet

Voit käyttää Gmailia suosituilla selaimilla, kuten Chromella, Firefoxilla ja Safarilla.

Gmailissa tuetut selaimet

Gmail toimii parhaiten seuraavien selainten uusimmalla tai sitä edeltävällä versiolla:

Huom. Käytettävässä selaimessa on oltava käytössä evästeet ja JavaScript.

Gmailin käyttäminen selaimella

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gmail.com.
  2. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana.

Selainvirheiden vianetsintä

Selainta ei tueta

Vaikka käytät Gmailin kanssa yhteensopivaa selainta, saatat nähdä virheilmoituksen "Tätä selainta ei tueta". Tällöin selaimessa oleva laajennus saattaa aiheuttaa ongelmia. Kokeile poistaa selaimen laajennukset käytöstä.

JavaScript-virhe

"Gmailiin kirjautumista varten selaimen on sallittava JavaScriptin asettaa evästeitä"

Jos näet tämän virheilmoituksen, avaa selaimen suojausasetukset ja lisää osoite https://mail.google.com luotettujen sivustojen luetteloon.

"Hups! Gmail ei toimi, koska JavaScript ei ole käytössä verkkoselaimessa"

Jos näet tämän virheilmoituksen, ota JavaScript käyttöön ja päivitä sivu. JavaScript-asetusten muokkausohjeet ovat selainkohtaisia, joten etsi oikea ohjesivu kirjoittamalla hakuun JavaScript ja selaimesi nimi.

Evästevirhe

Jos näet virheilmoituksen "Selaimesi evästetoiminto on poistettu käytöstä. Ole hyvä ja ota se jälleen käyttöön", etsi ohjeet kirjoittamalla hakuun selaimesi nimi ja evästeet. Jos käytät Google Chromea, lue lisää evästeiden käyttöönotosta Chromessa.