Overflyt din konto fra Google Sync

Fra og med efteråret 2024 understøtter Google Workspace-konti ikke længere Google Sync. Gå til Google Workspace Updates for at se de nøjagtige datoer.

Med platformspecifikke mobilapps og tredjepartsmobilapps som f.eks. Apple Mail bruger Google Sync Microsoft Exchange ActiveSync til at synkronisere dine:

• Mails
  • Kontakter
  • Kalendere

Med Google Sync kan iPhone- og iPad-brugere logge ind med Microsoft Exchange for at få:

• Gmail-meddelelser i appen Apple Mail.
  • Google Kalender-begivenheder i Apple Kalender.

Sikkerhedsrisici med Google Sync

Google Sync understøtter ikke de følgende valgmuligheder, som gør dine data mindre sikre:

• OAuth-godkendelse
  • Totrinsverificering
  • Sikkerhedsnøgler

Med muligheden for mere sikre alternativer anbefaler vi, at du overflytter fra Google Sync hurtigst muligt forud for lukningen af adgang til den mindre sikre app.

Log ind med din Google-konto

Du kan fjerne din konto fra din enhed og logge ind med din Google-konto i stedet for Microsoft Exchange. Få flere oplysninger om Log ind med Google.

Når du logger ind med din Google-konto, kan du synkronisere din mail, din kalender og dine kontakter med din iPhone eller iPad ved hjælp af en mere sikker godkendelsesmekanisme.

1. Fjern din Google-konto fra menuen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Når kontoen er fjernet, skal du tilføje den igen.
  3. Tryk på Google som den mailtjeneste, du vil bruge.
  4. Log ind med din Google-konto.
  5. Vælg de data, du vil synkronisere:
    • Mail
    • Kalender
    • Kontakter