Viestien merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Muistat lukea viestin myöhemmin uudelleen, kun merkitset sen lukemattomaksi. Voit myös merkitä viestejä luetuksi avaamatta niitä.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Viestin merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Merkitse viestin vasemmalta puolelta ruutu valituksi.
  3. Klikkaa yläreunasta Merkitse lukemattomaksi tai Merkitse luetuksi .

Kaikkien viestien merkitseminen luetuksi

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse kaikki viestit merkitsemällä postilaatikon vasemmassa yläkulmassa oleva ruutu valituksi.
  3. Valitse yläreunasta Merkitse luetuksi .